Poslednje poruke na forumu

Ekološka svirka 21. juna u bloku 70
sreda, 18 juni 2008

mt_ignore:krshGrupa entuzijasta zabrinutih za čovekovu okolinu upriličiće 20. i 21. juna u Beogradu dvodnevni festival, kojim želi da skrene pažnju na problem zagađenja reka.

"Rekologija je ideja koja nastoji da nizom multiumetničkih manifestacija sa edukativnim sadržajem ukaže na problem smeća na rekama" kažu organizatori.

Prvog dana festivala, biće održana izložba fotografija Đubre na reci, a drugi dan će biti obeležen nastupima grupa Figlio di Puttana, GrupaKaoTakva, Dž Dž, Sajsi i Krš.

Detaljnije...
 
Outside project 2008
petak, 09 maj 2008

mt_ignore:beograd08U okviru programa kulturne i didaktičke razmene Outside project 2008, koji će trajati do 20. maja, gost prestonice je firentinski umetnik i koreograf Virgilio Sieni. Zajedno s firentinskim studentima umetnosti, jedan od vodećih italijanskih umetnika u sferi teatra i performansa, narednih nekoliko dana obilaziće novobeogradske blokove 45 i 70, u potrazi za aktivnostima kojima lokalno stanovništvo od bezlične arhitekture pravi prostore koji ispoljavaju njihovu ličnost i individualnost. U okviru ove radionice posvećene gestovima, studenti posmatraju teritoriju, učestvuju u društvenim okupljanjima, susreću se i razgovaraju sa stanovništvom, posmatraju način njihovog boravka u prostoru i svakodnevno kretanje.

Detaljnije...
 
Koncert Sajsi, Euforia i Partibrejkers
utorak, 08 april 2008

mt_ignore:sajsi-blokoviKoncert u okviru proslave šezdesetog rođendana Novog Beograda koji je bio otkazan zbog lošeg vremena je ponovo zakazan za petak 2. maj u 19h. Nastupaju Sajsi, Euforia i Partibrejkers.

Detaljnije...
 
Neizvesna izgradnja skejt parka
petak, 07 mart 2008
skate_parkNajavljena izgradnja skejt park u bloku 70A je pod znakom pitanja. Iako je opština već odredila i datum svečanog otvaranja (11. april - za šezdeseti rođendan Novog Beograda), iskrsli su problemi koji prete realizaciji čitavog projekta. Stanari okolnih zgrada su potpisali peticiju protiv početka izgradnje skejt parka zbog uništavanja šetališta i buke. Takođe, tvrde da nije dobijena ni saglasnost od preduzeća Srbijavode koja je neophodna zbog blizine objekta reni-bunaru. Ukoliko se pak počne sa izgradnjom, lokalno stanovništvo preti da će i fizički sprečiti mehanizaciju da uništi obalu. Razočarani skejteri su kao odgovor na peticiju počeli sa potpisivanjem "šesticije" po skejt šopovima kako bi dugo planirani projekat ipak zaživeo. Žučnu raspravu skejtera i žitelja blokova 70 i 70A možete pratiti u ovoj temi na našem forumu.
Detaljnije...
 
"Ljubav i drugi zločini" Stefana Arsenijevića na Berlinskom festivalu
petak, 18 januar 2008

mt_ignore:LjubavPrvi dugometražni igrani film Stefana Arsenijevića, pod nazivom "Ljubav i drugi zločini", svoju svetsku premijeru imaće na festivalu u Berlinu u februaru ove godine. Film, u kome glavne uloge tumače Anica Dobra, Vuk Kostić, Feđa Stojanović i Milena Dravić, biće predstavljen u okviru programa Panorama na festivalu koji traje od 7. do 17. februara.
Radnja filma "Ljubav i drugi zločini" smeštena je na Novom Beogradu gde živi Anica, žena u kasnim tridesetim, nezadovoljna svojim životom, koja odlučuje da ukrade određeni novac i zauvek ode iz Srbije. Film je prati u jednom danu, od jutra do večeri, u kojem se oprašta sa ljudima, čini sitne osvete o kojima je maštala, govori ono što je oduvek želela i poklanja stvari koje ne može da ponese sa sobom. Sve ovo bi išlo po planu da joj tog dana mladić iz susedstva, deset godina mlađi od nje, ne izjavi ljubav.
Ekipu film upotpunili su scenograf Folker Šefer, koji je potpisao scenografiju filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen", direktor fotografije Simon Tanšek i montažer Andrew Bird.

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 31 - 35 of 45
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Изложба Весне Зарев у Блок галерији
  • На радост малишана одржана предускршња инклузивна радионица
  • Управа градске општине Нови Београд због ускршњих празника неће радити oд петка до понедељка, од 14. до 17. априла 2017. године
  • У новобеоградским „Павиљонима“ откривена биста сликару Павлу Никитовићу Нику
  • Одржана прва радионица у оквиру пројекта „Школа паметне комуникације“

Trenutno na TV-u

TV uživo