Poslednje poruke na forumu

Vremenska prognoza

Belgrade, 00, Serbia
Temp: 21°C
Uz vetar: 21°C
Vlažnost: 78%
Brzina: 20 km/h
Pravac: 300°
Barometar: 1015.92 mb
WNW
Detaljna prognoza
Otkrivanje spomen-biste Mahatme Gandija
subota, 15 septembar 2007

gandiSpomen-bista Mahatme Gandija svečano će biti otkrivena u ponedeljak, 17. septembra, u 17 časova, u novobeogradskom Bloku 70, na Savskom keju na kraju Gandijeve ulice. Bistu koja je poklon Indijskog saveta za kulturnu saradnju iz Nju Delhija, otkriće Radmila Hrustanović, zamenik gradonačelnika Beograda, i ministar spoljnih poslova Indije Anand Šarma.

Detaljnije...
 
Blok gallery - konkurs
subota, 15 septembar 2007
mt_ignore:blokgalleryProšlog leta u 45. bloku je otvoren novi galerijski prostor na Novom Beogradu - Blok Gallery. Galerija je nedavno raspisala konkurs za izložbe i umetničke projekte za izlagačku 2009. godinu. Prijave se prihvataju do 1. jula 2008. a detalje u vezi potrebne dokumentacije zainteresovani mogu pogledati ovde . Galerija se nalazi u starom (belom) tržnom centru preko puta pošte na adresi Jurija Gagarina 221 i otvorena je svakog dana osim nedelje od 11 do 13 i 17 do 21 sati. U toku je izložba slika Negovana Isakovića.
Detaljnije...
 
Blog brate Philly
sreda, 25 juli 2007
rockyBata Ćorlaja - istaknuti član naše blokovi.com zajednice je trbuhom za kruhom otišao u grad bratske ljubavi - Filadelfiju. Da dijaspora ne zaboravlja maticu pokazuje i ovaj naš heroj koji će nas putem bloga redovno izveštavati o novostima iz Rocky-jevog rodnog grada. Čitajte narednih nedelja Ćorlajin blog na adresi rocky-corlaja.blokovi.com
 
Novobeogradsko leto 2007
utorak, 17 juli 2007
ajzakI ovog leta opština Novi Beograd na keju u 45. bloku organizuje manifestaciju Novobeogradsko leto. Iz opštine saopštavaju da koncertna dešavanja ovog leta otvora grupa Kal u sredu 18. jula od 20,00 časova, 28. jula nastupiće Luis sa svojim muzičkim bendom, 5. avgusta Nightsift i Teodora, 11. avgust održaće se "Koncert iznenađenja", 25. avgusta sviraće bendovi Rare i E Play, a 15. septembra "Novobeogradsko leto 2007" će se završiti velikim koncertom Zvonka Bogdana. U okviru manifestacije, 9. septembra održaće se, pod nazivom "Kulturno za Dž" i Drugi omladinski sajam. U okviru Omladinskog sajma od 18h održaće se koncert na kome će nastupiti Dža ili Bu, Nežni Dalibor i Autopark. U poslednjem opštinskom saopštenju na spisku učesnika nema ranije najavljenog Ajs Nigrutina.
Detaljnije...
 
Sajsi ga loma
petak, 11 maj 2007

sajsiKada Blokovi plaču meni se razmaže šminka

Ovim stihom počinje stvar benda "Sajsi" sa naslovom "7 9 11" (naše omiljene tramvajske linije). Vokal je Ivana - umiljati glas a opasna na jeziku. Tu je i blokadžija Peđa koji je i gitarista Direktora. Novi zvuk, odlična pesma, preslušajte i pogledajte spot 7 9 11:

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 40 of 43
Follow us on Foursquare

Vesti iz opštine

  • Општина у пилот програму „Вештине за адолесценцију“ у организацији Канцеларије Уједињених нација за борбу против дроге
  • Дружење за пензионере у суботу, 23. августа на Савском кеју
  • Вежбање јоге од овог викенда у два термина
  • Изложба зидне инсталације “Фибоначијев низ” црногорског уметника Сретена Милатовића
  • Бесплатно крстарење по Сави и Дунаву

Trenutno na TV-u

TV uživo