Poslednje poruke na forumu

Multipleks bioskop u Blokovima
četvrtak, 27 decembar 2007

stersinemasPosle par nedelja probnog rada i uhodavanja od večeras je i zvanično otvoren najmoderniji multipleks bioskop u Srbiji. Kompanija Ster cinemas je otvorila u Delta City-u kompleks od šest bioskopskih dvorana sa ukupno 1200 mesta.
Na prostoru od 3.000 kvadratnih metara, zakupljenih u novom tržnom centru u bloku 67, smeštene su dve sale sa po 300 fotelja, dve sa po 200 i dve male sale sa po stotinak sedišta. Ster bioskopi se razlikuju od ostalih zahvaljujući primeni najnovijih tehnologija u zvučnim sistemima (Dolby theatre System & Extra Surround) koji omogućuju kristalno čist zvuk na svakom mestu u bioskopskoj sali. Velika prednost u odnosu na većinu domaćih sala su udobna, luksuzna sedišta sa velikim prostorom između redova, koji obezbeđuje poseban komfor i udobnost, bez potrebe da se bilo ko pomera sa svog mesta kako bi neko drugi prošao.
Projekcije će radnim danom trajati od podneva do ponoći, a vikendom i u prepodnevnim satima. Na repertoaru će biti filmovi svih domaćih distributera i u planu je da se program menja svake nedelje. Cena pojedinačne ulaznice je 280, grupne posete su 200 a ulaznice za invalide koštaju 150 dinara.

 
Konkurs za najlepšu NBG fotografiju
utorak, 18 decembar 2007
Detaljnije...

Opština Novi Beograd je raspisala nagradni konkurs za najlepšu fotografiju novobeogradskog bijenala (prva nagrada je 20.000 din). Uslovi konkursa su:

1. Tema konkursa je Novi Beograd

2. Konkurs je otvoren za sve fotografije koje ne smeju biti starije od 5 godina

3. Učesnici mogu poslati neograničen broj fotografija, čiji format mora biti od 20x30cm do 30x40cm. Fotografije treba da budu neopremljene, bez paspartua

4. Na poleđini fotografije čitko ispisati - naziv fotografije i šifru

5. Uz fotografiju se dostavlja zatvoren koverat sa šifrom, a u njemu rešenje šifre (ime, adresa, telefon učesnika, naziv i godina nastanka fotografije)

6. Žiri je u sastavu: Branimir Karanović, Aleksandar Kelić i Dragan S. Tanasijević

Detaljnije...
 
Otkrivanje spomen-biste Mahatme Gandija
subota, 15 septembar 2007

gandiSpomen-bista Mahatme Gandija svečano će biti otkrivena u ponedeljak, 17. septembra, u 17 časova, u novobeogradskom Bloku 70, na Savskom keju na kraju Gandijeve ulice. Bistu koja je poklon Indijskog saveta za kulturnu saradnju iz Nju Delhija, otkriće Radmila Hrustanović, zamenik gradonačelnika Beograda, i ministar spoljnih poslova Indije Anand Šarma.

Detaljnije...
 
Blok gallery - konkurs
subota, 15 septembar 2007
mt_ignore:blokgalleryProšlog leta u 45. bloku je otvoren novi galerijski prostor na Novom Beogradu - Blok Gallery. Galerija je nedavno raspisala konkurs za izložbe i umetničke projekte za izlagačku 2009. godinu. Prijave se prihvataju do 1. jula 2008. a detalje u vezi potrebne dokumentacije zainteresovani mogu pogledati ovde . Galerija se nalazi u starom (belom) tržnom centru preko puta pošte na adresi Jurija Gagarina 221 i otvorena je svakog dana osim nedelje od 11 do 13 i 17 do 21 sati. U toku je izložba slika Negovana Isakovića.
Detaljnije...
 
Blog brate Philly
sreda, 25 juli 2007
rockyBata Ćorlaja - istaknuti član naše blokovi.com zajednice je trbuhom za kruhom otišao u grad bratske ljubavi - Filadelfiju. Da dijaspora ne zaboravlja maticu pokazuje i ovaj naš heroj koji će nas putem bloga redovno izveštavati o novostima iz Rocky-jevog rodnog grada. Čitajte narednih nedelja Ćorlajin blog na adresi rocky-corlaja.blokovi.com
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 36 - 40 of 45
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Изложба Весне Зарев у Блок галерији
  • На радост малишана одржана предускршња инклузивна радионица
  • Управа градске општине Нови Београд због ускршњих празника неће радити oд петка до понедељка, од 14. до 17. априла 2017. године
  • У новобеоградским „Павиљонима“ откривена биста сликару Павлу Никитовићу Нику
  • Одржана прва радионица у оквиру пројекта „Школа паметне комуникације“

Trenutno na TV-u

TV uživo