| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

JP "Gradsko stambeno" RJ "Novi Beograd"

Adresa
Narodnih heroja 30
Telefon
3950-371 Pozivni centar 3537-777 (00-24) Služba hitnih intervencija 3950-300, 3950-301 (00-24)
Votes
8
Visited
2783
Oceni
8 glasova
Komentari (13)
Postovani, primetila sam da nema povratnih odgovora na komentarima. Da li ovo neko proverava iz gradsko stambene sluzbe ili se njima prosledjuje?
Moj problem je takodje prokisnjavaje krova koje je vec prijavljano odavno ali nije reseno a stanje se pogorsava
Aleksinackih rudara 9
Unapred hvala na odgovoru
byRadivoje Stojkovic, maj 21, 2014
Zivim u ul.M.Milankovica 106/35 9 sprat.Pukla je cev ili kod komsije sto i mislim da jeste,posto ja u dnevnoj sobi verovatno nemam cevi za vodu.Zid je totalno unisten i pojavila se budj na pola zida.Posto u tom stanu zivi vlasnik koji je stan izdao i otisao u Rusiju,neznam niti mogu da ga kontaktiram posto se ne javlja na mobilni broj.Molimj vas da posaljete ekipu da bar utvrdi kod koga je cev pukla.
bySlavica Rankic, maj 19, 2014
Molim vas da izvrsite sredjivanje krova u ul. Pedje Milosavljevica br. 14.Sada za vreme ovih kisa prokisnjavalo je u sve sobe, hodnik i kupatilo, otpada plafon na vise mesta, to je lilo. Mi smo na 4 spratu a iznad nas je krov koji je najverovatnije otisao, tako su nam rekli.Zidovi su bili mokri, molimo za hitno resavanje. Pozdrav
bymarina jankovic, maj 16, 2014
Da li nekada odgovarate na email-ove koje vam salju gradjani?????
bybranislav, juli 26, 2013
Bilo bi bollje da ste otvorili nalog za prijavu kvarova i druge usluge koje pruzate.

Na trecem spratu zgrade na liftu je pokvaren direktor ili diktatore neznam tacno kako se zove
ako ovo neko cita i moze da posluzi kao prijava
neka majstori dodju.
Ili ja ne vidim ili niste naveli Vas e-mail
Zgrada ju u Bul.Zorana Djindjica br.70, a ja sam predsednik skupstine stanara.Pozdrav B.
byjaksa Scekic, novembar 1, 2012
Vec tri puta saljem e mail sa molbom, saniranje krova radjeno 2010 godine radila firma Glisic i Glisic, ali i dalje curu, upravo poslao mail sa slikama, curi i sliva se niz zid, i bez obzira na krpe i posude, ide komsijama na nizem spratu.
Blok 44 Gandijeva 180

Hvala unapred
byDragica, oktobar 17, 2012
Stanari zgrada u kojima su otkupljeni stanovi uglavnom ne razumeju šta se finansira iz sredstava za održavanje zgrade u ovom slučaju bez lifta a koja uplaćuju mesečno preko infostana.Dali su to sredstva samo za tekuće održavanje zgrade ako jesu smatram da bi na uplatnici trebalo da to i stoji. Ovo pitanje postavljam povodom opravke prilaznih staza zgradi iz kojih sredstava se to finansira (konkretno blok 45)
bymavrovic ilinka, maj 10, 2012
Redovno izmirujem svoje obaveze prema vama.Zbog Vase neazurnosti u knjizenju,svakog meseca mi na racunu za tekuci mesec stoji kao neiymirena i obaveza iz predhodnog meseca.Umesto da budem pohvaljena kao redovni platisa,Vi me kaznjavate na ovakav nacin.S,postovanjem
bySinisa Damjanovic, mart 8, 2012
23.02.2012.Skupstina stanara N.Bgd.Antifasisticke borbe 21 podnela je pisani zahtev Gradskom stambenom, organizaciona jedinica08 pod brojem 812,radi sanacije prokisnjavanja krova i prodora vode u stanove.Na telefonske pozive prebacuju vas od telefona do telefona sa obecanjem da ce nam se javit.Kada ne zna se?Sve u svemu slaba organizacija i nezainteresovanost.Valjda je potrebno prvo snimiti postojece stanje pa onda preduzeti odgovarajuce aktivnosti sanacije.
bySinisa Damjanovic, mart 8, 2012
23.02.2012.Skupstina stanara N.Bgd.Antifasisticke borbe 21 podnela je pisani zahtev Gradskom stambenom, organizaciona jedinica08 pod brojem 812,radi sanacije prokisnjavanja krova i prodora vode u stanove.Na telefonske pozive prebacuju vas od telefona do telefona sa obecanjem da ce nam se javit.Kada ne zna se?Sve u svemu slaba organizacija i nezainteresovanost.Valjda je potrebno prvo snimiti postojece stanje pa onda preduzeti odgovarajuce aktivnosti sanacije.
byivanka milosavljević, mart 1, 2012
Živim u Novom Beogradu u ulici Dr.Ivana Ribara61.
Liftovi su do skoro još nekako i radili, ali kako ste promenili majstore, to je blagi užas. Sad nam liftovi rade po sistemu,,drži vodu dok majstori odu,,. Ne prođe ni dva dana od kako majstorima vidimo leđa a liftovi se pokvare.
byBranko Prodanović, februar 19, 2012
Zovem se Branko Prodanović sa stanom u ul.Stojana Aralice br.16/15.Imam curenje krova već deset dana i nemogu ničim sprečiti zaustavljanje vode.Prijavili smo kod vas pre nekolikon dana ali niko ne dolazi.Voda je prošla kroz sve prostorije u potkrovlju do prvoga sprata.Zidovi su požuteli,parhet se podigao u svim prostorijama,lamperija sva izletela iz ležišta.Stan pon posuda i raznih krpa za skupljanje vode.Opšti HAOS.Molimo za pomoć.
byMikasovic Dragan, februar 6, 2012
06.02.12 oko 9.00 casova je prijavljen zastoj lifta izmejdu 4og i 5og sprata u ulici Bulevar Arsenija Carnojevica 71.Nadali smo se da ce popravka uslediti tokom dana ali to se nije desilo.To vas molimo ovim putem da intervenisete 07.02.12 jer imamo stanare sa ogranicenom fizickom sposobnoscu i imaju ceste potrebe za odlazak kod lekara.
Unapred se zahvaljujemo.
Rezultati 1 - 13 of 13
Follow us on Foursquare
EUnet