| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Hostel Jedro

Adresa
Tosin bunar 148
Blok
6
Telefon
0605040369
Fax
0112600138
E-mail
Votes
1
Visited
1291
Oceni
1 glas
Hostel Jedro
Hostel Jedro - Beograd
Dobro došli!

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim, čistim i povoljnim smeštajem u Beogradu, a da je na odličnoj lokaciji ne morate da tražite dalje. Našli ste najbolji hostel u Beogradu. Hostel Jedro, nov hostel, pruža Vam najbolji smeštaj u Beogradu i priliku da Vaš odmor u Beogradu provedete na najkvalitetniji način. Mnoge dobre stvari su rečene o našem hostelu širom sveta, ovo su samo neke od karakteristika koje hostel Jedro čine top hostelom u Beogradu.
Zbog čega je hostel Jedro najbolji hostel u Beogradu?

Čiste sobe za sve tipove gostiju
Hostel Jedro raspolaže sa deset soba različitih kapaciteta, od privatnih bračnih soba, do višekrevetnih soba sa dvanaest ležajeva. U našim sobama mozete odsedati sami posle teškog radnog dana, sa svojima bližnjima, ili pak sa svojim prijateljima. Sobe možete koristiti za dnevni odmor, prenoćište ili pak duži smeštaj.
Nezavisno u koje doba dana dolazite, hostel Jedro radi non stop. Bilo da dolazite na dnevni odmor ili na duži smeštaj, hostel uvek ima pedantno spremnu sobu za vaš udoban smeštaj u Beogradu.
Najbolje opremljen hostel u Beogradu
Hostel Jedro opremljen je sa četiri kupatila sa tuš kabinama i jedna posebna tuš kabina koja dolazi uz sastav jedne sobe. Pored smeštaja u hostelu možemo da Vam pružimo jedan od apartmana koje imamo u opticaju i iznajmljujemo na dan ili duži period, svaki izuzetno luksuzan i kompletno opremljen.
Apartmani u centru Beograda
Naši apartmani se nalaze na najboljim lokacijama u centru Beograda, u ulicama: Tošin Bunar, Strahinjića Bana, Gavrila Principa i Dunavski Kej. I u apartmanima i u sobama naši gosti imaju neograničen pristup wifi internetu i kablovskoj televiziji. Hostel Jedro svojim gostima može da pruži lepo vreme uz piće i muziku u klubu.
Gosti hostela mogu da uživaju u predivnom ambijentu hostela, pošto je hostel tematski dizajniran na temu jedrenja, što će Vas možda inspirisati da nam se pridružite na nekom letnjem krstarenju koji hostel Jedro organizuje.
Povoljna cena hostela
Cena smeštaja u hostelu, bilo da ste došli na dnevni odmor ili noćenje je izuzetno povoljna, tvrde naši gosti. Hostel Jedro pruža uslugu bez premca i nadmašuje svoju konkurenciju sa povoljnim cenama.
Hostel sa najboljom lokacijom u Beogradu
Ako trazite dobru lokaciju za smeštaj u Beogradu, nećete naci bolju. Hostel Jedro se nalazi u ulici Tošin Bunar, na samom kraju ulice Pariske Komune kod centra za Socijalni rad. U neposrednoj smo blizini Studentskog grada i Instituta za majku i dete, pa kod nas možete boraviti dok posećujete Vaše prijatelje ili rodbinu koji borave u jednoj od te dve institucije.
Hostel Jedro ima dobru lokaciju za dolazak gostiju pošto se nalazimo u blizini aerodroma, autoputa, a imamo i direktnu autobusku liniju do Glavne železničke stanice u Beogradu.
Ipak, najlepša karakteristika naše lokacije je mirno okruženje. Dovoljno smo udaljeni od svih izvora buke i verujte nam da ćete se kod nas odmoriti kao nikada pre.
Komentari (1)
byHostel Jedro, mart 19, 2015
Najpovoljnije izdavanje soba i apartmana za dnevni odmor, prenociste ili duzi period!
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet