| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Apartmani Novi Beograd

Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 98, Beograd
Blok
29
Telefon
064 988 988 0
E-mail
Votes
2
Visited
1925
Oceni
2 glasova
Apartmani u Beogradu - Novi Beograd Apartmani, namenjeni su izdavanju poslovnim ljudima i turistima i nudi kompletnu uslugu smeštaja u luksuzno uređenom, kvalitetnom i modernom apartmanu u srcu poslovnog jezgra Beograda - Novom Beogradu, u neposrednoj blizini Beogradske Arene. Apartmani Beograd - "Novi Beograd Apartmani" raspolažu sa apartmanom u novoizgrađenoj zgradi, u elitnom delu Novog Beograda, opremljenim svom potrebnom opremom za ugodan i bezbrižan boravak svojih gostiju. Vrhunska lokacija u samom srcu poslovnog dela grada, u čijem se pešačkom dometu nalaze veliki tržni centri, sportski i zabavni sadržaji izdvajaju ovaj apartman od drugih. Izdavanje apartmana u Beogradu je na bazi dnevnog najma. Ako tražite luksuzan i jeftin smeštaj koji je u odnosu na skupe hotele odlična opcija, nećete pogrešiti ako se odlučite za apartman Arena 1.
Ljubaznost domaćina, čistoća apartmana i luksuz, ostaviće na Vas utisak kada prvi put kročite u apartman. Svi naši gosti koji su nas jednom posetili, uvek se kada dođu u Beograd, smeste upravo u naš apartman. Iznajmljivanje apartmana u Beogradu je naš posao i mi ga radimo sa predanošću i željom da svaki naš gost ode zadovoljan smeštajem i sveukupnim prijemom od naše strane. Nikada nismo imali nijednu primedbu od strane naših gostiju i trudimo se da ih i ne bude. Ako nešto u apartmanu polomite ili oprljate nemorate strahovati da ćemo Vam naplatiti štetu, ili da će ćete imate bilo kakvih neprijatnosti oko toga jer se to može i nama desiti.
Cene iznajmljivanja Apartmana se razlikuju u odnosu na broj gostiju i dužinu boravka u samom apartmanu, ali su veoma prihvatljive i do tri puta manje u odnosu na isti smeštaj u nekom od hotela. Zgrada u kojoj se apartman nalazi je nova, modernog izgleda, i rađena je po uzoru na hotelski kompleks.
DESET razloga zašto treba da iznajmite "Apartman Arena 1" na
Novom Beogradu.
1. Moderna, nova zgrada u elitnom delu Novog Beograda; (zgrada je stara 5 godina i veoma je lepog izgleda).
2. Obezbeđenje zgrade i parkinga; (obezbeđenje na par minuta obilazi zgradu i parking zgrade).
3. Sigurnost rezervacije, (ne morate brinuti za vašu rezervaciju kada vam potvrdimo da ste rezervisali apartman, budite sigurni da ste mirni u pogledu rezervacije, Vaša rezervacija je potpuno bezbedna. Svi lični podaci su kodirani i biće obrađeni na bezbedan način, mi poštujemo poverljivost Vaših ličnih podataka. Vaši lični podaci biće korišćeni samo za obradu Vaše rezervacije.Mi Vam nećemo naplatiti nikakve troškove rezervisanja za ovu rezervaciju, niti naplatiti samu rezervaciju).
4. Plaćanje smeštaja, ( smeštaj se plaća po dolasku u apartman, gde preuzimate i ključeve apartmana).
5. Čistoća apartmana i posteljine,(podove i vazduh, obavezno tretiramo troprocentnim sredstvom za dezinfekciju Asepsol-Aerosol , posteljinu i peškire otkuvavamo na 90%, njih takođe dezinfekujemo jednoprocentnim sredstvom za dezinfekciju Asepsol).
6. Cena smeštaja, (cena je više nego prihvatljiva uzimajući u obzir odnos kvalitet smestaja - položaj apartmana - cenu konkurencije).
7. Luksuzan nameštaj, (apartman smo uredili tako da se u njemu svaki gost oseća ugodno i slobodno sa punim komforom).
8. Opremljenost apartmana, (apartman je opremljim svim neophodnim tehničkim uređajima, kuhinjom i besplatnim ADSL- WiFi internetom brzine 4Mbs).
9. Odlična saobraćajna komunikacija sa ostalim delovima grada, ( Apartman Arena 1 je lociran na 150 metara od Beogradske Arene u neposrednoj blizini traženih hotela, Hotel In i Holidej In. Za samo nekoliko minuta stižete do velikih tržnih centara Delta city i Ušće a do tržnog centra Vero i Merkatora možete i peške. Do Starog grada se stiže preko Brankovog mosta i Starog železničkog mosta, sopstvenim prevozom ili javnim prevozom za osam minuta, a udaljen je od samog apartmana 3,9km. Zgrada apartmana je locirana uz sami autoput, ulaz apartmana je orjentisan suprotno od autoputa, na drugom kraju zgrade i u samom apartmanu nema buke automobila.Ako želite da stignete do drugih delova grada vi ste za 2 minuta na autoputu i bez gužvi i semafora vi stižete veoma brzo do određenog dela grada. U Starom gradu svoj automobil zbog vremeneskog graničenja ne možete parkirati više od tri časa, osim u javnim garažama gde je parkiranje skupo, dok Vam je ovde parking slobodan i besplatan i uvek ima mesta za parkiranje).
10. Obezbeđivanje dodatnih usluga, odnosno servisa, ( ako Vam zatreba Rentacar, obezbeđivanje prevoza od aerodroma, autobuske ili železničke stanice do apartmana, kozmetičarske usluge, naručivanje hrane, bebisiterke ili bilo koje druge usluge,(dotatne usluge se posebno plaćaju po stvarnim troškovima, bez ikakve zarade), stojimo Vam na raspolaganju. U samom apartmanu naćićete informaciju kako da stignete do željenog dela Beograda, sopstvemi automobilom, (možete besplatno koristiti GPS uređaj koji Vam dajemo na zahtev sa preciznim spiskom koordinata poznatih mesta u Beogradu), pešice, javnim prevozom, mnogo drugih informacija vezanih za kulturno istorijske spomenike, turističke atrakcije, kulturna i sportska dešavanja).

OPREMLJENOST APARTMANA:

BESPLATNO KORIŠĆENJE GPS NAVIGATORA, BESPLATAN WiFi INTERNET, LCD TV 32', VIDEO PLAJER, KABLOVSKA TV, RADIO, BLINDIRANA VRATA SA ELEKRONSKOM KARTICOM I DODATNIM KLJUCEM, POTPUNO NOV NAMESTAJ, KREVET ZA BEBU, NOVA POSTELJINA, PESKIRI, FEN ZA KOSU, DASKA ZA PEGLANJE VESA, PEGLA, SUSILICA ZA VES, FRIZIDER SA ZAMRZIVACEM, KLIMA, CENTRALNO GREJANJE, ZASEBAN HODNIK APARTMANA KOJI SE TAKODJE ZAKLJUCAVA, KARTICNI SISTEM ZA ELEKTRICNU ENERGIJU, TERASA/ LODJA, DOSTA SLOBODNIH PARKING MESTA ISPRED ZGRADE.

BESPLATNO: VINO 0,180l, Nes kafa, nekoliko vrsta cajeva, kafa, ostalo alkoholno i bezalkoholno pice se naplacuje.

USLUGE:
Ciscenje: 1X nedeljno
Posteljina: 1X nedeljno
Peskiri: neograniceno

Cenovnik
Broj osoba 1-2/ Broj noćenja 1-3/ cena 50€, Broj noćenja 4-5/ 45€, Broj noćenja 6-7/cena 40€, Broj noćenja 8-14/ cena 37€, Broj noćenja 15-21/ cena 35€; .....
Broj osoba 3/ Broj noćenja 1-3/ cena 52€, Broj noćenja 4-5/ cena 48€, Broj noćenja 6-7/ cena 43€, Broj noćenja 8-14/ cena 40€, Broj noćenja 15-21/ cena 38€;.....
Broj osoba 4/ Broj noćenja 1-3/ cena 55€, Broj noćenja 4-5/ cena 50€, Broj noćenja 6-7/ cena 45€, Broj noćenja 8-14/ cena 43€, Broj noćenja 15-21/ cena 40€,.....
Više od 21 dan dogovor.
Komentari (1)
byDaria, januar 23, 2013
Stvarno preljep app.domacinu svaka cast na doceku. Odlicna lokacija, povoljna cijena. Sve pohvale.
LP.Daria
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet