| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

San Art Floating Hostel

Adresa
Ušće bb
Blok
14
Telefon
+381 63 238 278
Fax
+381 11 6392415
E-mail
Votes
0
Visited
1318
Oceni
0 glas
San Art Floating Hostel
San Art Floating Hostel je splav-hostel, otvoren u leto 2012. Smešten na Dunavu, blizu ušća Save u Dunav, u spokojnoj i tihoj atmosferi vode i zelenila. Udaljen je oko 20 minuta pešice od Starog grada i kulturno-umetničke ‘vruće’ tačke Beograda, na jednoj strani, i manje od 10 minuta od najpopularnije klubske zone- Beogradskih splavova, na drugoj.

Naš hostel je idealno mesto za sve one koji vole prirodu, šetnju, vožnju bicikla, spavanje na reci, a da pri tome budu blizu centra grada.

Svaka od 9 soba (kapaciteta 2 - 5) ima sopstveno kupatilo.Sobe su posebno dizajnirane i imaju različit pogled na Kalemegdan i na reku, tako da možete dobiti drugačije iskustvo svaki put kad nam se vratite.

Kontinentalni doručak je uključen u cenu sobe, dok u toku popodneva i večeri možete naručiti nešto iz ponude hrane i pića u udobnom ,klimatizovanom, nepušačkom dnevnom boravku, po povoljnim lokalnim cenama. Nudimo vam veliki izbor domaćih pića i vina, kako bi mogli da naučite više o srpskim specijalitetima.
Follow us on Foursquare
EUnet