| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Hyatt Regency

Adresa
Milentija Popovića 5
Blok
20
Telefon
+381 11 301 1234
Fax
+381 11 311 2234
Votes
4
Visited
2153
Oceni
4 glasova
Hyatt Regency
Hyatt Regency Beograd je hotel sa ***** zvezdica i nalazi se na Novom Beogradu. Hotel je udaljen samo 5 minuta vožnje od centra grada, a peške se stiže do Sava Centra - najvećeg konferencijskog i koncertnog prostora u Beogradu. Hyatt Regency Beograd hotel je samo 15 minuta udaljen od beogradskog aerodroma.

Naš Beograd hotel ima 302 luksuzne sobe i apartmane koji pružaju panoramski pogled na park i grad Beograd. Svi gosti u hotelu Beograd raspolažu raskošnim sadržajima i luksuznim uslugama. U okviru hotela nalazi se i luksuzni Club Olympus Spa and Health koji rapolaže zatvorenim bazenom, teretanom, parnim kupatilima, saunom i đakuzijem.

Ručak u raznim restoranima hotela Hyatt Regency Beograd je divan doživljaj, bilo da ste izabrali internacionalnu kuhinju u restoranu Metropolitan Grill ili sastanak uz čaj u Tea House.

U slučaju da planirate da organizujete poslovni sastanak, konferenciju ili vjenčanje, naš hotel u Beogradu nudi namenska mesta, pakete za sastanke i personalizovan catering servis.
Komentari (1)
bySanjitza, mart 23, 2009
Extra je za proslave mature, samo šteta što ja tamo neću slaviti :))) ali je hotel extra
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet