| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

VETERINARSKA APOTEKA I PET SHOP TOMMY

Adresa
Jurija Gagarina 33
Blok
70
Telefon
011-2167-888
E-mail
Votes
16
Visited
2218
Oceni
16 glasova
Radno vreme od 09-20h subotom 09-14h

Jurija Gagarina 33 Blok 70
011. 2167-888
065.2166-888

Kod nas možete naći veliki izbor lekova i preparata za pse, mačke, glodare kao i za ukrasne ptice i golubove.

Neki od najtraženijih su tablete protiv parazita za pse i mačke, od kojih imamo Drontal (Bayer), Dehinel (Krka), Prazinon i Prazinon plus (Veterina), Tenivet i Helmivet (Zdravlje), kao i Vitaminthe pastu (Virbac), koja je naročito pogodna za davanje štenadima, mačićima i odraslim mačkama.

Za terapiju ektoparazita imamo Antidermakotik i Benzoderm (VZ Zemun), kao i brojne masti za terapiju procesa na koži – Flogocid, Cinkvitaminska mast, Rivanol, Bovacrin, Cutisan, Ihtiol-kamfor.

Ne treba zaboraviti proizvode protiv buva i krpelja, naročito liniju Frontline proizvoda, kao i ogrlice Kiltix, Scalibor, Preventef i Preventic, i Trixijeve biljne i klasične ogrlice protiv buva i krpelja za pse i mačke. Sliku upotpunjava niz šampona protiv parazita (Trixie, Greenfields, Ekosan, Jokasan).

S obzirom da veliki broj pasa ima probleme sa bolovima zbog promena na koštano-mišićnom sistemu, preporučujemo Rimadyl tablete i Metacam suspenziju po povoljnim cenama, kao i Antiartrozin-plus koji pomaže izgradnju i održavanje zglobnih hrskavica, a mogu ga koristiti i mačke.

Kako različita oboljenja zahtevaju promenu načina ishrane vašeg ljubimca, kod nas možete naći veterinarske dijete Royal Canine: Hypoallergenic, Skin support, Obesity management, Hepatic, Intestinal, Urinary, Renal., kao i veterinarski program kompanije Hill’s.

Od hrane su zastupljene brojne poznate licence: Royal Canine, Hill’s, Bento Kronen, Profilum, Friskies za pse i Friskies za mačke, Pedigree, Darling, Chappi, Ecopet, Kitekat, Lara, Cesar, Schesir, Vom Feinsten, Gourmet gold, Whiskas.

Kod nas cete naći i vitamine i poslastice za sve kucne ljubimce, igračke za pse i mačke, ogrlice,povodnike, amove, ljuljške, hranilice, ogledalca i zvonca za papagaje. četke, mantile i mnogo toga drugog.
Komentari (1)
byZorica Filipovic, maj 4, 2011
MOJE CESTITKE, OVAKVA APOTEKA NAM JE SVIMA POTREBNA, BAREM NAMA KOJI IMAMO LJUBIMCE. HITNO MI JE POTREBAN ANTIDERMAKOTIK - BENZODERM, KOJI NIKAKO NE MOGU DA NADJEM, JER GA NE PROIZVODE.
NEIZMERNO SAM SE OBRADOVALA STO POSTOJITE, I VIDIM DA GA IMATE. KAKO MOGU DA DOBIJEM TRI BOCICE KOJE SU MI VEOMA, VEOMA HITNO POTREBNE. DA LI PRAKTIKUJETE DA SALJETE NA KUCNU ADRESU POUZECEM. JA ZIVIM U KOVINU I VRLO MI JE TESKO DA DODJEM DO BEOGRADA. NADAM SE VASOJ POMOCI, UNAPRED SE OD SVEG SRCA ZAHVALJUJEM, MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE. Moj profil na fejsbooku je NA IME
ZORICA FILIPOVIC, ocekujem Vas odgovor
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet