| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Fontana

Adresa
Pariske komune 13
Blok
1
Telefon
011/412-81-42
E-mail
Votes
0
Visited
2093
Oceni
0 glas
Bioskop Fontana, jedan od kultnih prostora i omiljeni bioskop stanovnika Novog Beograda, otvoren je 8. marta 2012, posle više od 10 godina.

Opština Novi Beograd je inicirala obnovu sa namerom da se delatnošću bioskopa Fontana razvije Centar evropskog i dečijeg filma, kao edukativni segment filmske umetnosti koji nedostaje i Novom Beogradu i Gradu Beogradu. Partneri u realizaciji programa evropskog i dečijeg filma su Centar za filmsku umetnost "Art & Popcorn" i Dečiji Filmski Festival "Kids Fest".

Renoviran prostor bioskopa Fontana podrazmeva najnoviju prikazivačku tehniku, koja uključuje savremene digitalne 3D projektore, ali i klasični 35mm filmski projektor.

U želji da se izgradi nova baza gledalaca, na repertoaru će se prikazivati filmovi koje imaju priliku da vide samo na festivalima, a biće omogućen i uvid u evropsku kinematografiju u toku cele godine. Pored redovnog bioskopskog programa organizovaće se i retrospektive evropskih kinematografija, kao i festivali evropskih filmova. Program će podrazumevati i kvalitetan filmski sadržaj za decu i omladinu.

RADNO VREME BLAGAJNE BIOSKOPA (na spratu):

RADNO VREME
BLAGAJNE NA SPRATU

RADNIM DANIMA
15:30-20:30

VIKEND
11:45­-20:30
Follow us on Foursquare
EUnet