| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

OŠ "Dragan Lukić"

Blok
57
Votes
53
Visited
0
Oceni
53 glasova
Škola je u izgradnji.
Otvaranje 1. septembra 2011.
Komentari (17)
byDjak najbolje osnovne škole "Dragan Lukić", juni 9, 2014
Osnovna škola "Dragan Lukić" nije "grobljanska" jer se nalazi pored groblja. To da se nalazi pored groblja se ni ne primećuje. Nikakav uticaj groblje nema na školu. A, ako ćemo tako da dajemo pogrdna imena, Pekić bi bio "seljačka" škola jer se u blizini nalazi studio "Granda", produkcije koja ima najviše kurvi, seljačina(ne seljaka sa sela čisto da se zna), koza, prostaka...
byDjak najbolje škole, juni 9, 2014
OŠ "Dragan Lukić" je i više nego dobra škola! Moram da priznam da ima visoke kriterijume i da je veoma teška, ali to je bolje jer ćemo se tako navići na srednju školu. Nastavnici su svi fenomebalni. Ko izadje iz ove škole, izadje sa velikim znanjem. Nastavnici nisu preblagi, ali ni prestrogi što je dobra stvar. Dobro predaju, objašnjavaju. Pravila se u ovoj školi poštuju. Za mali "prekršaj" se ide kod psihologa, deca nisu debili ni snobovi, već kulturna i vaspitana deca. Pekić nije elita i nikada neće biti. To što prebogati roditelji upisuju svoju decu u tu školu jer će uvek moći nastavnike da podmite novcem ne znači da je škola elita, već da je škola debila koju decu ne uči pravim vrednostima i pravom ponašanju. Jedino što su nastavnici u Pekiću decu naučili su da bez 100 evrića nema petice. Škola samo što se ne raspadne. Ormarići su svi uništeni skroz. Toaleti su prljavi, nemaju sredstva za higijenu i veoma su dobra mesta za seksualna iskustva. Ako možete da birate izmedju Lukića i Pekića, birajte Lukić. To vam kažem stvarno od srca, jer što żelim sebi, želim i drugima.
byB. Pekić, oktobar 18, 2012
Tišina vi Grobari iz Grobljanske škole,ostanite tu gde ste u grobljanskoj školi pored groblja...
byZora, septembar 18, 2012
Pekić je za vas više nego elitna škola,možete samo da zavidite,LUZERI !
byZora, septembar 18, 2012
Pekić je za vas više nego elitna škola,možete samo da zavidite,LUZERI !
byAndjela Kopil Bree, septembar 13, 2012
Lukic je extra ima puno wc-a XD salim seee ja volim lukic razredna mi kidaa extra jee a ja puno pozdravljam stasu i jecu i tasu i katu i ako nismo u studiju XD SALIM SE LUKIC ZAKON!!!!!!!!!!!
byjelena, septembar 12, 2012
skola je extra pekic je glupost to sto neki misle da je skola grobarska GLUPI SU bolja je od pekica sto puta ako neveruju mogu slobodno da dodju
byNastasja - Staša, maj 31, 2012
Ovo je NAJ NAJ NAJBOLJA ŠKOLA na svetu!!! PEKIĆ JE SRANJE!!!ovo nije grobarska škola!!! Ako niste primetili CRVENO BELA JEEEE!!!!!!!!! XD XD XD :) :) :)
byruki, mart 7, 2012
skola kao iz filma majstori, majstori - nova, ogromna, hladna, sablasna
byjeja, januar 29, 2012
skola je CUL! svlacionice su velike i hiroke. sala je mnogo dobra,ali svlacionice su stvalno dorbe. sve je cisto i besprekorno. videcete(stvarno). skola je sagradjena za 100 dana,ali FENSY!!!!!!!!!!!
byroditelj, januar 22, 2012
Ova škola je bolja od "Pekića" !
bySladjana, novembar 21, 2011
PS mislila sam na "elitnog Pekica"
bySladjana, novembar 21, 2011
Status "elitne skole" je samo zavaravanje snobova.Kako bi neko ko nema toalet papir,sapun, papir za stampanje..i ostale potrosne sitnice mogao da bude elitan???
hhaaaahhahahaha
Ovo je dobro ! Svi Grobari sa Novog Bgda u ovu školu! Bravo za grobarsku školu !
bycoja, oktobar 15, 2011
Ocekivao sam i bolju skolu. Moj bivsi Rakic je za ovu skolu zakon.
byMsaki, oktobar 10, 2011
Skola je super pocela.Moje dete je upisalo prvi razred i za sada je sve ok.Taj naziv koji je neko upotrebio"grobljanska" je glup zato sto se groblje siri po celom naselju...i stA ..SVI CEMO ZAVRSITI NA GROBLJU PRE ILI KASNIJE!!!Pored skole se gradi i vrtic koji ce isto brzo biti zavrsen a u okolini nije samo groblje nego i prelepe zgrade,prelepi parkovi za decu i sto je najvaznije sve je novo,cisto i uredno...za razliku od ostalih delova N.Beograda.
byZidar, septembar 20, 2011
"Grobljanska"škola pokušava da preuzme status elitne škole Borislav Pekić, naravno to se u narednih sto godina neće desiti. Svako čudo, tri dana. Njena slava je trajala tri meseca, dok su bile uključene kamere sa onim smešnim "reporterom". O kvalitetu gradnje, statičkoj i tektonskoj sigurnosti, vreme (pardon, prvo nevreme će pokazati).
Rezultati 1 - 17 of 17
Follow us on Foursquare
EUnet