| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Plesna škola Cha cha moon Novi Beograd

Adresa
TC PIRAMIDA, Jurija Gagarina 149 II sprat
Blok
44
Telefon
061/6808674, 066/009658
E-mail
Votes
1
Visited
1308
Oceni
1 glas
Plesna škola Cha Cha Moon je novootvorena plesna škola, koja se nalazi na Novom Beogradu i svim zaljubljenicima u igru nudi mogućnost da zakorače u svet plesa i zabave. Sa željom da ples, kao plemenita disciplina bude predstavljen na jedan drugačiji način, u novom, klimatizovanom i konforno opremljenom prostoru naše škole, svi polaznici imaju priliku da nauče osnove standardnih i latino-američkih plesova.

POSETIOCIMA "blokovi.com" ODOBRAVAMO DODATNI POPUST ZA SVE PROGRAME!

U našoj školi ples učimo kao umetnost, sport i hobi, koji donosi zabavu i druženje, ali mu ne oduzmemo njegovu otmenost i eksluzivnost. Ples je najbolji način da se opustite, zabavite i steknete nove prijatelje, a ponuda plesne škole Cha Cha Moon obuhvata sledeće programe:

- školu plesa za decu
- školu plesa za odrasle
- rad sa takmičarima
- časove plesa za mladence

Više od plesne škole, klub u kome ćete želeti da ostanete!

Pozivamo Vas da odaberete neke od naših programa i zajedno sa Vašim prijateljima ili članovima Vaših porodica zakoračite sa nama u svet plesa, zabave, opuštanja i putovanja! Svakog meseca startuju početne grupe, a časovi koji se održavaju na srpskom i engleskom jeziku, prilagođeni su svim uzrastima i nivoima znanja.

Treninzi se održavaju u novom, klimatizovanom i konformno opremljenom prostoru u Tržnom centru Piramida, Jurija Gagarina 149, II sprat, Novi Beograd.
Kako bi Vaši mališani u sebi probudili osećaj za muziku, ritam, ali i stekli nove drugare, ples je idealan način za to. Plesna škola Cha Cha Moon nudi Vam mogućnost da Vaše dete uvedete u čudesni svet muzike i pokreta raznovrsnih ritmova latinoameričkih i standardnih plesova, gde će razvijati motoriku, koordinaciju, kondiciju i pravilno držanje tela.

Škola plesa za decu namenjena je deci školskog uzrasta, a rad se realizuje u grupama koje se formiraju na osnovu njihovog uzrasta, od početnika, preko rekreativnog bavljenja plesom do takmičara vrhunskog kvaliteta. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno, u trajanju od po 60 minuta, a uz pomoć naših iskusnih instruktora, mališani će naučiti latino i standardne plesove, ali i zaplesati u ritmu Makarene, Gangam stajla i Diska.

Za najmlađe članove Vaše porodice plesna škola Cha Cha Moon organizuje Plesni vrtić, namenjen deci uzrasta od 3 do 6 godina. Mališani će uz pomoć obučenih instruktora i najvećih hitove dečije muzike, u društvu svojih vršnjaka, imati mogućnost da razviju svoju motoriku, koordinaciju i timski rad. Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljeno u trajanju od po 45 minuta.

Sa željom da deci približimo kulturu i tradiciju drugih naroda, naša plesna škola organizuje Studio glume i pokreta – euritmija. Program je namenjen deci uzrasta od 3 do 10 godina i podrazumeva pozorišno putovanje oko sveta, uz pesmu i igru.

Za sve ljubitelje savremenog baleta – contemporary, plesna škola Cha Cha Moon organizuje program namenjen uzrastu od 7 do 18 godina. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno, u trajanju od po 60 minuta.

Škola plesa za odrasle obuhvata različite plesove, a Vaše je samo da izaberete onaj po Vašoj želji:

- latino plesovi: samba, rumba, ča ča ča, jive...
- standardni plesovi: engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, slowfox, tango...
- caribski plesovi: salsa, bachata, merenge…
- ostali plesovi: disco, rock ' n ' roll, argentinski tango...


Bez obzira da li ste došli sami ili u društvu prijatelja, u plesnoj školi Cha Cha Moon, uvek ćete imati plesnog partnera. Takođe, možete se odlučiti za individualni ili grupni način rada. Grupni treninzi se održavaju dva puta nedeljno u trajanju od po 60 minuta.

Plesna škola Cha Cha Moon posebno izdvaja časove plesa za mladence, koji žele da iznenade svoje najbliže prvim plesom na venčanju. Ukoliko se bliži najsrećniji dan u Vašem životu, naš program za mladence će Vam omogućiti da za kratko vreme i u terminima koji Vama odgovaraju, naučite da plešete uživajući uz Vaše omiljene hitove. Na osnovu Vaše omiljene pesme, naši koreografi će osmisliti posebnu koreografiju, koja će oduševiti sve prisutne.

Plesna škola Cha Cha Moon organizuje stalni upis novih članova!

Sada i novi termini treninga za odrasle:

Utorak – Subota:

- 20.30h-21.30h (Latino plesovi i standardni plesovi)

Novi termini treninga za decu - pocetni nivo

Osnovci I-IV razreda

Subota 16.00h-17.00h
Nedelja 18.00h-19.00h

Osnovci V-VIII razreda

Subota - Nedelja 17.00h-18.00h

Plesni vrtic

Sreda 18.00h-19.00h
Nedelja 14.00h-15.00h

Yoga (kombinujte termine koji Vam odgovaraju)

Utorak - Cetvrtak 20.00h-21.00h
Subota 14.00h-15.00h
Nedelja 14.00h-15.00h i 16.00h-17.00h


Svim polaznicima dajemo popust od 20% na drugi kurs plesa koji upišu u našoj školi, a prvi čas plesa je besplatan!

Pored različitih vrsta plesova, u našoj školi Vam nudimo i fitnes programe pogodne za sve uzraste. Ukoliko želite da budete u odličnoj formi, preporučujemo Vam kvalitetne programe naših obučenih instruktora, kao što su: zumba, pilates, TAG, mix aerobic, TAE BO. Treninzi se održavaju dva ili tri puta nedeljno, u trajanju od po 60 minuta, u zavisnosti od odabranih paketa.

Kako biste postigli jedinstvo tela, srca i uma, kao i harmoniju fizičkih radnji, emocija i misli, preporučujemo Vam da počnete da vežbate yogu sa nama. Treninzi se održavaju dva puta nedeljno, u trajanju od po 60 minuta.

Aktuelna dešavanja u našoj plesnoj školi možete pratiti i na:
https://www.facebook.com/pages/Plesna-Skola-Cha-Cha-Moon/134534130052104

Kao i na instagrmu: Cha_Cha_Moon7


DOBRODOŠLI!!!

Vaša Plesna škola Cha Cha Moon, Jurija Gagarina 149, II sprat, TC Piramida
Komentari (1)
Prelep prostor! Profesionalni i kvalitetni instruktori plesa!
Moja devojcica od 9 godina jedva ceka svaki cas plesa sa Irenom i Ignjatom. Od kada je krenula u skolu plesa jedva ceka vikend i sve je potpuno podredjeno plesu! Uzivamo!
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet