| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Škola računara IT Centar

Adresa
Pariske komune 16
Blok
2
Telefon
2696-666
Fax
2696-666
E-mail
Votes
4
Visited
2022
Oceni
4 glasova
IT Centar je centar za informatiku i obrazovanje. Nalazi se na Novom Beogradu, Pariske komune 16/VII. Telefoni su (011) 2696 666 i (063) 19 444 16.

IT Centar je partner Microsoft-a, Microsoft sertifikovani školski centar. Centar je, takođe, autorizovani Pearson VUE i Prometric testing centar u kome se mogu online polagati ispiti.

Osnovna delatnost Centra je obuka u okviru IT tehnologija. Centar se nalazi u prijatnom i dobro osvetljenom prostoru, a opremljen je savremenim kompjuterima i TFT monitorima.

Predavači u IT Centru, iako po godinama relativno mladi, imaju zavidno iskustvo u IT obuci. O njihovoj stručnosti najbolje govore njihovi brojni sertifikati i njihove biografije koje su izložene u prostorijama Centra.

Uvažavajući specifične potrebe raznih preduzeća, Centar organizuje IT obuku u samim preduzećima prilagođujući svoje kurseve termine obuke tako da se postigne maksimalni rezultat obuke.

Centar, takođe, pruža i mnoge druge usluge vezane za računare: instalaciju programa, održavanje, servisiranje i popravku računara, instaliranje i održavanje servera i serverskih sistema, izradu programa i web strana, daje najraznovrsnije konsultantske usluge i još mnogo toga.

Znamo da od nas nećete otići nezadovoljni, a da će Vaše mišljenje o saradnji sa nama biti naša najbolja preporuka.

PREDAVAČI

Visoko obrazovani predavači, pored iskustva, pedagoškog i stručnog znanja potrebnog za izvođenje nastave, poseduju i sertifikate:

◦Microsoft Certified Trainer (MCT)
◦Adobe Certified Expert (ACE)
◦Cisco Certified Academy Instructor (CCAI)
Follow us on Foursquare
EUnet