| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

SALAMANCA - centar stranih jezika

Adresa
Gandijeva 148a, lokal 92
Blok
44
Telefon
011- 227 30 14
E-mail
Votes
26
Visited
1914
Oceni
26 glasova
- Škola stranih jezika SALAMANCA nalazi se na Novom Beogradu - ul. Gandijeva 148ª/lokal 92, na prvom spratu Male Piramide.

- Školu vodi profesor španskog jezika i književnosti, Katerina Barbulović, koja se nakon završenog Filoloskog fakulteta u Beogradu, usavršavala u Španiji u čuvenom univerzitetskom gradu Salamanka, po kom je škola i dobila ime. Ona je trenutno i jedina u Srbiji koja poseduje sertifikat za pripremu polaznika za ispit na osnovu kog dobijaju čuvenu DELE diplomu. (osim samog Insituta Servantes, gde se ovi ispiti i održavaju dva puta godišnje)

- Škola je otvorena svim danima (prepodnevni, poslepodnevni i večernji termini) uključujući i vikend, što vam omogućava da časove prilagodite vašim potrebama i slobodnom vremenu.

- U ponudi su trenutno španski i francuski jezik, a uskoro, očekuju vas i kursevi drugih stranih jezika, kao i srpskog za strance.

- Izaberite standardne ili intenzivne kurseve prilagođene vašim potrebama, uz redovne provere znanja i konsultacije.

- Pripremamo vas za međunarodnu diplomu DELE iz španskog jezika, u organizaciji Instituta Servantes.

- Ako učite francuski jezik u školi, pomoćićemo vam da što lakše usvojite program, da se pripremite za školska takmičenja, a nudimo i SOS časove pred pismene, kontrolne ili za usmenu ocenu.

- Strani jezici su danas potreba, ali i nit koja nas povezuje sa svetom - bilo zbog putovanja, posla koji obavljamo, radi usavršavanja školskog programa ili pak iz ljubavi prema tom jeziku i kulturi.

- Nudimo mogućnost da učite sami ili u grupi od najvise šest polaznika, kako bi se posvetila puna pažnja svakom polazniku. Takođe, možete sami kreirati grupu sa vašim prijateljima u terminima koji vama odgovaraju.

Pogledajte na YouTubu video škole SALAMANCA: http://www.youtube.com/user/skolaSALAMANCA

Pogledajte brošuru škole SALAMANCA:
http://en.calameo.com/read/0002247155cc6dd2317a4?sid=d8c3333c949bf39da0074a4a7706a72c


Postanite fan skole na facebook-u:
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Belgrade-Serbia/SALAMANCA-centar-stranih-jezika/167416541014?ref=ts
Follow us on Foursquare
EUnet