| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Skola stranih jezika "Smiley"

Adresa
Jurija Gagarina 229, blok 45, TC Enjub,srednji deo , 1.-vi sprat unutrašnja strana,lokal 252
Blok
45
Telefon
064 23 60 165
E-mail
Votes
17
Visited
1650
Oceni
17 glasova
Škola stranih jezika
Škola stranih jezika "Smiley" nudi Vam učenje stranih jezika uz bogat i raznovrstan program. Od drugih nas izdvaja to što se kod nas uči brzo, lako i sa osmehom.

Naš pristup podučavanju stranih jezika ima za cilj da kod polaznika pobudi interesovanje, radoznalost i ljubav prema stranim jezicima. Ovaj metod budi i učvršćuje motivaciju te omogućava da kandidat u najvišem stepenu razvije svoje sposobnosti učenja i ostvari maksimalne rezultate.

Škola stranih jezika Smiley Vam nudi učenje stranih jezika kroz kreativan i inovativan metodološki pristup, uz podršku i pomoć iskusnih , motivisanih i visoko kvalifikovanih profesora stranih jezika željnih da prenesu svoje znanje i veoma posvećenih svom pozivu. Neka učenje stranih jezika postane radosno iskustvo u kome ćete uživati!

Želimo da omogućimo većini naših sugradjana da pohadjaju kurseve u našoj školi, te su cene istih pristupačne.

Škola stranih jezika Smiley je izgradila svoju reputaciju stavljajući akcenat na usavršavanje metodologije podučavanja stranih jezika, trudeći se da prati najsavremenije tendencije na ovom polju, kao i da konstantno ulaze u znanje i usavršavanje svog kadra.

U vremenu globalne komunikacije u kome živimo, znanje je veliko bogatsvo,a znanje stranih jezika neophodno da bi se došlo do prave informacije, do zaposlenja ili mesta na prestižnom svetski poznatom univerzitetu.

Uložite u svoje znanje a mi Vam stojimo na raspolaganju da ga usvojite na što brži, lakši i efikasniji način. Svi naši kursevi su tako koncipirani da usmeravaju kandidate da, kroz obuku koju na kursu prolaze, budu u stanju da pristupe polaganju

MEDJUNARODNO PRIZNATIH ISPITA CAMBRIDGE MICHIGAN ISPITA, KOJI SE POLAŽU U NAŠOJ ŠKOLI !

ŠKOLA STRANIH JEZIKA SMILEY JE PRVI AKREDITOVAN ISPITNI CENTAR ZA POLAGANJE CAMBRIDGE MICHIGAN ISPITA U SRBIJI, AUTORIZOVAN OD STRANE INSTITUCIJE CaMLA !

Više informacija o CaMLA instituciji možete naći na sajtu www.cambridgemichigan.org , gde možete pronaći školu stranih jezika Smiley u odeljku ‘ Find a centre ‘. CaMLA sertifikati su priznati u preko 150 zemalja sveta Ovi sertifikati svedoče o nivou poznavanja engleskog jezika a pokrivaju više nivoa jezičke kompetencije od višeg početnog A2 do višeg naprednog C1. Za više informacija o ispitima pogledajte odeljak ‘ POLAGANJE MEDJUNARODNIH CAMLA ISPITA U ŠKOLI SMILEY’

Od velike je važnosti da steknete znanje jezika, ali pored toga mi Vam nudimo i dobijanje medjunarodno priznatih sertifikata u našoj školi, koji će Vam otvoriti vrata u svet i omogućiti da se školujete, uspostavite poslovne kontakte ili se zaposlite u inostranstvu.

KURSEVI JEZIKA U PONUDI OBUHVATAJU :

- KURS ENGLESKOG JEZIKA
- KURS NEMAČKOG JEZIKA
- KURS FRANCUSKOG JEZIKA
- KURS RUSKOG
- KURS HOLANDSKOG
- KURS NORVEŠKOG
- KURS ŠVEDSKOG
- KURS ITALIJANSKOG
- KURS ŠPANSKOG
- KURS MADJARSKOG
- KURS KINESKOG
- KURS TURSKOG

Upišite se na jedan od kurseva u našoj školi i saznajte zašto svi koji uče kod nas uče uz osmeh!
Komentari (26)
bySanja Ivanović, juli 10, 2016
Ovom prilikom želim da se zahvalim profesorki Ivani kao i školi "Smiley" na izuzetnom trudu i pomoći oko učenja kao i pripreme za medjunaroni ispit B2 ,prezadovoljna sam, sa mojim nivoom znanja jezika dobila sam posao u Nemačkoj!!
Hvala punoo!!!

Sanja
byJovan, avgust 22, 2013
Najbolja skola u Beogradu!!!!!
byBojana, avgust 21, 2013
škola smiley je jedinstvena u gradu,jedino u ovoj skoli sam uspela da nadjem poseban intenzivni kurs nemackog jezika za medicinare,odlicna je nastava,male grupe,svima bi preporučila ,pogotovo ako planirate da radite u Nemačkoj.

Bojana
byzlata, juli 2, 2013
skola je super ! odlican metod rada ! zabava i ucenje na jednom mestu ! preporucujem je svima koji hoce da nauce jezike !
byNina, januar 12, 2013
Škola"Smiley" je fantastična,preporučila bih je svima!!
byNina, januar 12, 2013
Škola"Smiley" je fantastična,preporučila bih je svima!!
byNikola, decembar 18, 2012
Fantastična škola,engeski pohadjam godinu dana a krenuo sam od skoro i na nemački,predavači su vrhunski profesionalci sa velikim iskustvom u radu.

Pozdrav!
bySofija, decembar 18, 2012
"Smiley" je super!!

Sofija
byZorana, decembar 18, 2012
Škola je izvrsna,prezadovoljna sam načinom rada,predavači su odlični!!!!

Zorana
byLidija, novembar 29, 2012
Školu "Smiley"preporučujem svima koji žele da nauče strani jezik,brzo,efikasno i povoljno!!!

Lidija
byMirko, novembar 27, 2012
Na nagovor prijatelja sam upisao intenzivni kurs nemackog jezika koji mi je bio potreban da usavrsim konverzaciju zbog rada u inostranstvu, iako mi skola nije bila blizu! Nisam se pokajao, sve je odlicno proslo! Znam da ovo zvuci kao neka reklama, npr. sa onom bakom sto je svog unuka i izlecila i ozenila sa kremom za bubuljice! ali ja sam se uspesno zaposlio a mozda cu se i ozeniti!!! Salu na stranu, mnogo mi je pomoglo, sve Nemice su moje sa novostecenim recima, recenicama, frazama i idiomima!
byOlivera, novembar 27, 2012
Sve pohvale profesorki Željani!!!Uz osmeh sam naučila engleski:))))

Olivera
byBojana, novembar 27, 2012
Najbolji ste!!!

Bojana
by, novembar 27, 2012
"Smiley"je jedna od najboljih škola u gradu,definitivno je jedinstvena!!!

Dragan
bySvetlana, novembar 26, 2012
Super je skola, pogotovo za decu!
byJelena, novembar 26, 2012
Skola je divna!Predavaci su veliki profesionalci,trude se da vam izadju u susret u svakom trenutku!Sve sto vas zanima i van programa koji pratite mozete sobodno da ih pitate npr.u vezi razmena u inostranstvu,sertifikata...Sta reci,jos ako zelite da vam dete zavoli jezike,odavde izlaze nasmejana,jer sve se radi kroz igru i salu!:)
byzoki, novembar 26, 2012
"Smiley"zaslužuje sve pohvale!!!Odlična školica!!

Zoki
bymima, novembar 26, 2012
Prezadovoljna sam sa nastavom i načinom učenja u školi "Smiley".Napokon sam progovorila engleski!!!

Milena
byMarijana, novembar 21, 2012
"Smiley" skolu preporucujem svima koji zele da uce jezik sa osmehom na licu :), zahvaljujuci vrlo interesantnim i efikasnim metodama rada.
byMarko, novembar 21, 2012
Odlični predavači,kvalitetna nastava,što je najbitinije u školi "Smiley" ću dobiti medjunarodno priznatu diplomu!

Marko
byMarina, novembar 20, 2012
Škola "Smiley"je odlična,pogotovo za početnike,nastava je u malim grupa što je za mene jako bitno,svakom učenika je posvećeno dovoljno pažnje!!

Marina
byKristina, novembar 20, 2012
Odlična škola,izuzetni predavači,sve pohvale profesorki Željani!!

Kristina
byAna, novembar 19, 2012
Svaka pohvala! Rad u malim grupama, interesantna predavanja. Profesorka je odlicna. Pozdrav!
byBoka, novembar 19, 2012
Sviđa mi se način rad. Prijatna atmosfera na časovima i rad u malim grupama omogućava lakše i brže savladavanje jezika. Sve pohvale za predavača Željanu!!!
byMiki, avgust 18, 2012
Slusala sam kurs engleskog jezika i odusevljena sam predavanjima, kao i metodama rada. Svaki cas je na svoj nacin zanimljiv! Svaka pohvala!
byMirjana, avgust 18, 2012
Izuzetni predavači,savremene i moderne metode učenja stranih jezika po vrlo pristupačnim cenama,prezadovoljna sam!!

Mirjana
Rezultati 1 - 26 of 26
Follow us on Foursquare
EUnet