| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Centar za učenje jezika - EuroLingua

Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 58
Blok
21
Telefon
(11) 311 5614 * 064 147 23 25 * 062 16 35 240
E-mail
Votes
7
Visited
1209
Oceni
7 glasova
U današnje vreme znanje stranih jezika je sastavni deo svakog segmenta našeg života, bez obzira da li se radi o traženju posla, ličnom usavršavanju ili komunikaciji sa drugima. Učenje je dugotrajni proces, ali je svakako vredan uloženog vremena, truda i novca. Naš tim čine mladi profesori koji su se školovali u Srbiji, a usavršavali u inostranstvu. Profesori su uvek tu da vam pomognu da na što lakši i zabavniji način naučite željeni jezik. U centru Eurolingua ste uvek dobrodošli, to je mesto gde rade ljudi koji vole svoj posao i koji su uvek spremni i voljni da vam prenesu svoja znanja.

Naš zadatak je da vam pružimo vrhunsku nastavu u tehnički dobro opremljenim učionicama koristeći savremena izdanja stranih izdavača uz propratni audio i vizuelni materijal. Rukovodimo se motivom da je tajna podučavanja drugih u tome da oni ne shvate da uče dok nije suviše kasno.

Naš cilj je da iz centra izađete ne samo sa znanjem jezika, već i da saznate nešto i o kulturi, tradiciji, umetnosti i običajima zemlje u kojoj se govori jezik koji ste izabrali. Tu smo da vam pružimo najkvalitetniju edukaciju i razvijemo ljubav prema učenju jezika. Želimo da naši polaznici budu sigurni u svoje znanje i da se ne boje da ga upotrebe u svakodnevnoj komunikaciji.


A naša želja je da ostvarimo dugoročno poverenje i da sklopimo prijateljstva koja će trajati i kada ostvarite svoj cilj.
Follow us on Foursquare
EUnet