| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Centar stranih jezika Hellas

Adresa
Jurija Gagarina 231,TC Enjub
Blok
45
Telefon
062/87 52 505
Votes
19
Visited
2052
Oceni
19 glasova
Centar stranih jezika Hellas
U centru stranih jezika Hellas, možete naučiti:

engleski
francuski
španski
italijanski
nemački
grčki
ruski
srpski…

Svaki nas polaznik,moze se opredeliti za grupnu(rad u malim grupama od 3 do 6 polaznika),radi lakseg usvajanja gradiva,poluindividualnu(2 polaznika) ili individualnu nastavu.

Polaznici mogu odabrati razlicite kurseve stranih jezika od opstih do poslovnih.Cilj svakog od navedenih kurseva je komunikativni pristup,prosirenje vokabulara,kao i razvoj jezickih vestina:slusanje,govor,citanje i pisanje.

Nastavni program podeljen je u 6 nivoa,od pocetnog do visokog.Svaki nas polaznik stice pravo na besplatno testiranje,radi utvrdjivanja nivoa znanja,ukoliko se ne radi o pocetnom nivou.

Specificnost i savremeni metod naseg rada ogleda se kako u nastavi sa decom,tako i sa odraslima.

Nakon svakog zavrsenog nivoa i uspesno odradjenog testa,polaznici sticu pravo na dobijanje sertifikata!!!

Dodjite i uverite se i sami!
Komentari (16)
byDubi13, decembar 1, 2014
Škola u kojoj ćete stvarno progovoriti jezik!
Ja imam samopozitivna iskustva, kako sa učenjem jezika , tako i sa profesorima, a posebno profesorkom Ivanom.Najbolja škola z aučenje grčkog jezika!
Topla preporuka svima koji zele da nauce jezik na pravi nacin!
bymirabusic, oktobar 24, 2013
Sve pohvale za skolu Hellas.Ovde mozete naci odlicne profesore I atmosfera je izuzetno prijatna.Veliki pozdrav za najbolju prof.nemackog,koja mi je mnogo pomogla da progovorim ovaj jezik I tako dobijem dobar posao.Svakome preporucujem ovu skolu,jer je profesionalnost na prvom mestu I uvek su tu da vam izadju u susret.Veliki pozdrav I zahvalnost prof.Ivani,koja mi je pomogla da na pravi nacin pristupim ucenju jezika.Svaka cast,samo tako nastavite!
byTzulia, mart 26, 2013
Ja ne znam sa kim ste vi gospodjice Magdalena pricali, ali mislim da niste sa Ivanom iz centra stranih jezika Hellas. ko god da vas je informisao, trebalo je prvo da proverite informacije.
Dani kada imam casove grckog su mi postali omiljeni dani u nedelji, bez obzira na sporedne obaveze, tako da i sada jedva cekam cetvrtak :D
budite mi pozdravljeni. ;)
bymirjana, mart 15, 2013
Sve pohvale za skolu Hellas!Uspesno ucim francuski jezik u ovoj skoli,jako sam zadovoljna,kako nastavom,tako i cenom!Svaka cast!
bymirjana, mart 15, 2013
Sve pohvale za skolu Hellas!Uspesno ucim francuski jezik u ovoj skoli,jako sam zadovoljna,kako nastavom,tako i cenom!Svaka cast!
byjovanović, mart 13, 2013
U skoli Hellas,pohadjam kurs nemackog,jako sam zadovoljan pristupom profesora i time sto se jako polaze na komunikaciji,koja mi je potrebna zbog posla!
Veliki pozdrav!
Za učenje se uglavnom vezuje obaveza, napor, iscrpljenje. Odlaskom u ovu skolu, za mene je učenje postalo radost, ispunjenje, uživanje i želja za učenjem svih jezika. Tome je doprinela posvećenost profesorke na časovima, atmosfera u skoli i rezultati koji su se pokazali na prvom letovanju u Grčkoj, posle pohadjanog kursa. To morate da osetite i dozivite da biste shvatili zasto toliko hvalim ovu školu i profesore. Želim vam svu sreću i što više učenika jer mene ste veoma usrećili. Euxaristw para polu!
byexpenditure, mart 13, 2013
odlicni ste, pravo mesto da se nauci grcki...preporuka!
byLoncica, oktobar 29, 2012
Sve pohvale za skolu stranih jezika Hellas! Uskoro zavrsavam kurs grckog jezika i o ovoj skoli vam mogu reci i preneti samo reci hvale i lepe utiske od odlicnih profesora do prijatnog prostora za rad.Izuzetno profesionalna nastava. Jako mi prija skola, atmosfera i nacin rada. Posebnu pohvalu bih uputila za moju profesorku Ivanu Busic Jankovic na nacinu rada, pristupu ucenicima,i na strpljenju u objasnjavanju nepoznatog.Profesorka je vrlo inventivna, posvecena radu, na casu nije ni malo monotono.Sa zadovoljstvom dolazim na cas i odlazim raspolozena i zeljna da naucim još vise! Hellas najbolji ste, samo tako nastavite, veliki pozdrav od Jelene!
byLjilja, oktobar 29, 2012
Uz duzno postovanje, zelela bih da podelim svoje iskustvo, naime, moj sin vec godinu dana ide u Helas na casove engleskog, ranije je imao problema sa engleskim jezikom, ali otkad je krenuo u Helas, mi smo prezadovoljni. Profesorke su jako ljubazne i deca bas vole casove, a ocene su odlicne. Veliki pozdrav.
byannoula, oktobar 28, 2012
Ne znam da li pricamo o istoj skoli ,ali ovaj komentar je potpuna nebuloza .Pre grckog jezika ucila sam spanski u drugoj skoli i mogu sa sigurnoscu da tvrdim da je ovo najbolja skola stranih jezika u Beogradu ...
Da ne duzim ,ko god da se upise u skolu shvatice o cemu govorim ,ali je najbolje da se uverite sami ,dodjite, raspitajte se u samoj skoli i zakljucite sami !!!!
byMagdalena, oktobar 26, 2012
Ivana je toliko bila drska prema meni da sam rešila da napišem svoje mišljenje o ovoj školi. Postoji toliko škola i toliko uslužnih ljudi da treba da se zapitate odakle Vam pravo da se prema meni odnosite kao prema otiraču za cipele! SRAM VAS BILO!
byannoula, oktobar 1, 2012
Odlicni profesori ,vemoa prijatna atmosfera za rad i ucenje .Vec posle zavrsenog pocetnog nivoa grckog jezika mogucnost komunikacije sa Grcima .Iako ovaj jezik spada u grupu "tezih" jezika u skoli HELLAS sve je moguce nauciti uz malo truda ! Najbolja skola stranih jezika u Beogradu
ANA
byannoula, oktobar 1, 2012
Odlicni profesori ,vemoa prijatna atmosfera za rad i ucenje .Vec posle zavrsenog pocetnog nivoa grckog jezika mogucnost komunikacije sa Grcima .Iako ovaj jezik spada u grupu "tezih" jezika u skoli HELLAS sve je moguce nauciti uz malo truda ! Najbolja skola stranih jezika u Beogradu
ANA
byhellas, septembar 29, 2012
Za kratko vreme uz odlican strucni kadar,mozete nauciti zeljeni jezik!Veliki pozdrav za najbolju profesorku engleskog!!!


Aleksandar
Rezultati 1 - 16 of 16
Follow us on Foursquare
EUnet