| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Beogrid

Adresa
Nehruova 82a
Blok
62
Telefon
(011) 201 6750
Fax
(011) 267 5586
Votes
7
Visited
2024
Oceni
7 glasova
Beogrid
Preduzeće za internet usluge Beogrid osnovano je 2004. godine, sa idejom masovnog i kvalitetnog povezivanja građana i malih i srednjih preduzeća. Kao svoj koncept razvoja izabrali smo kombinaciju bežičnih i žičnih tehnologija koje omogućavaju velike brzine ka krajnjem korisniku kroz transportnu mrežu. Naša misija je približavanje visokih tehnologija svakom građaninu Srbije kroz jeftin, kvalitetan, brz i jednostavan pristup internetu, ali i razvoj svih raspoloživih IP servisa. Beogrid mreža danas omogućuje svakom korisniku sve trenutno raspoložive IP servise kao i koncept Community Network-a; slobodan, neometan transport izmedu svih tačaka, što predstavlja garanciju implementacije svih budućih IP tehnologija.

Namera nam je da cene servisa maksimalno prilagodimo kupovnoj moći bez bilo kakvog uskraćivanja u odnosu na svetski standard u kvalitetu servisa, ostavljajući korisniku da sam odabere odnos između brzine, količine i cene prenosa podataka. Ovakav pristup nas definitivno izdvaja iz postojeće ponude na tržištu telekomunikacionih usluga. Garancija za sve navedeno su naši zadovoljni korisnici i broj novih članova u eksponencijalnom rastu.
Komentari (4)
bydzonidev, avgust 21, 2015
Definitivno najbolji provajder. Stablina mreza. Veoma pristupacni.
bysale, decembar 2, 2012
ma super su cene...kad vam bude 20mb 1500 din onda cu da predjem kod vas....ako uopst imate taj protok
byJela, februar 11, 2010
Najbolji Blokovski provider i najveći Metro Ethernet sistem u Srbiji i okolini, BEOGRID, od danas ima nove cene internet paketa ( bolje cene od ADSL a veza simetrična, bez agregacije). Proverite : http://www.beogrid.net/default.asp?page=5&j=
byivana, februar 9, 2010
Najbolja lokalna mreza u gradu!!!
10/10 Mbps prenos podataka.
Odlican internet:)
Rezultati 1 - 4 of 4
Follow us on Foursquare
EUnet