| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Kolosej lounge & play

Adresa
Jurija Gagarina 16
Telefon
011 312 9944
Fax
011 312 9708
E-mail
Votes
6
Visited
1302
Oceni
6 glasova
BOWLING
Bowling centar se nalazi na drugom spratu centra, nasuprot restorana. Ima 14 savremeno opremljenih i kompjuterski rukovođenih staza proizvođača AMF. Omogućava i tzv. extreme bowling sa dodatnim svetlosnim efektima. Četvrtkom, petkom i subotom na bowlingu žurka sa DJ-em.

Ispred staza je veći »party-zone«, primeren za različite oblike zabava, priredbe i praznovanja. Naravno da se dobro brinulo o tome da tokom igranja ne ostanete gladni i žedni, budući da se ispred steza nalazi klupski bar sa prijatnom muzičkom motivacijom. I ako se nakon prvih proba igranja budete tako oduševili bowlingom da poželite da se upišete u redovne igrače, savetima ćemo vam pomagati i pri kupovini sopstvene opreme u ProShopu.

Trgovinu sa bowling opremom možete naći na levoj strani uz ulaz u bowling centar, gde možete nabaviti kugle, cipele, torbe i dodatke za igranje bowlinga.

Bowling je za svakoga – probajte i uverite se sami!

BILIJAR

U zabavnom centru se možete oprobati u još jednoj omiljenoj društvenoj igri: bilijaru. Bilijar centar se nalazi na drugom spratu, između bowlinga i laserskih igara, a možete posedeti i u prijatnom i udobnom baru.

Bilijar centar ima 12 stolova Leonhart 9''.
Follow us on Foursquare
EUnet