| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

SRC 11. April

Adresa
Autoput br. 2
Telefon
267-15-47; 269-71-21; 267-29-39
Fax
301-70-80
Votes
2
Visited
1987
Oceni
2 glasova
SRC 11. April
Nalazi se u neposrednoj blizini studentskog grada. Namenjen je pretežno rekreativnom sportu. Jedini je objekat sa otvorenim bazenima na teritoriji Novog Beograda.
U sastavu centra nalaze se tri otvorena bezena (mali, srednji i veliki), tri zatvorena bazena (od kojih su dva manja bazena renovirana u toku 2005. godine), savremeno opremjen fitnes centar, klimatizovana sala za stoni tenis, sala za male sportove, otvoreni i zatvoreni tereni za tenis, kuglana, streljana, teren za odbojku na pesku i teren za boćanje.
Komentari (1)
U ovogodisnjoj letnjoj sezoni kupanja na otvorenim bazenima, primetio sam da je vode u bazenima izuzetno cista, spasioci su prisutni u dovoljnom broju, sluzba obezbedjenja radi svoj posao, policijska patrola obidje objekat svaki dan, elektronsko ocitavanje karata radi odlicno, cistoca na objektu na zavidnom nivou. Pozeljno bi bilo, za sledecu sezonu obezbediti suncobrane i lezaljke, u kabinama za presvlacenje nema vesalica, tako da se garderoba kaci na kvaku.Parking mesta ima dovoljno, mada pojedinci parkiraju na travnatoj povrsini kako bi jim automobili bili u hladu.
Sve u svemu, novo-beogradjani su dobili olican obekat za bavljenje rekreacijom i sportom, a sitne primedbe su navedene da se nedostaci odklone kako bi nam centar bio jos bolji. Napomena,vrlo vazno je da odrzavanje objekta bude kvalitetno, jer mu to produzava radni vek.
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet