| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

rent a car pretrazivac

Adresa
Partizanske avijacije 38/PA1
Blok
49
Telefon
+381 69 2289 609
Fax
+381 11 228 96 08
E-mail
Votes
0
Visited
479
Oceni
0 glas
rent a car pretrazivac
Web portal "Rent a car pretraživač" prvenstveno je namenjen srednjim, malim i porodičnim kompanijama koje se bave delatnošću iznajmljivanja automobila, a koje žele da dođu do novih korisnika rent a car usluge i povećaju volumen najma vozila uz pomoć ovog kanala distribucije. Naša filozofija je da omogućimo prostor na internetu gde se po principu zdrave konkurencije ocenjuje cena i kvalitet usluga rent a car kompanija, bez obzira na njihovu veličinu. Sa ovom namerom kreirali smo teren za fer utakmicu između rent a car kuća, na kojem će korisnici rent a car usluga ocenjivati kvalitet pružene usluge i ponuđene cene i na taj način rangirati vašu kompaniju na web portalu. Dakle, nije bitno da li ste velika ili mala firma, zvučni brand, poznata franšiza ili ne, svi imaju istu šansu: bitan je isključivo kvalitet vaše usluge i ponuđenih automobila. Ukoliko želite da oglasite vašu ponudu, slobodno nas kontaktirajte.
Smatramo da treba da se fokusirate na ono što je vaš posao – iznajmljivanje automobila. "Rent a car pretraživač" brine se o dobrom rangiranju i vidljivosti vaše ponude na internet pretraživačima. Na taj način umanjujemo vaše obaveze i resurse na ponekad mučno i nerazumljivo pozicioniranje vaše web prezentacije, na internet marketing i održavanje vašeg web sajta. Takođe, olakšavamo vašu potrebu da periodično proverite gde se nalazite u odnosu na konkurenciju: funkcija "rate shopping-a" - mogućnost provere rangiranja cena vaših usluga u odnosu na konkurenciju - znatno je olakšana i lako dostupna. Sem oglašavanja redovnih usluga i cena, ukoliko nudite specijalne ponude ili promotivne akcije, one su objavljene u posebnom delu web portala i lako su vidljive potencijalnim klijentima.

Za korisnike rent a car usluge:
Ukoliko imate potrebu za iznajmljivanjem vozila, najteži deo procesa uvek je pronaći pouzdanu rent a car kompaniju koja nudi dobre uslove najma i kvalitetnu uslugu. Na žalost, među desetinama rent a car kompanija koje se oglašavaju na internetu, ponekad je teško odabrati pravu bez prethodnog iskustva ili provere. Uvek je korisno znati nešto o kompaniji koju birate da biste joj poklonili svoje poverenje i iznajmili vozilo.
U zaista prevelikoj on-line ponudi, "Rent a car pretraživač" pomaže prilikom vašeg izbora kvalitetne rent a car kuće. Omogućavamo vam odabir na osnovu prethodnih iskustava drugih korisnika koji su već ocenili kvalitet pružene usluge odabrane kompanije. Naravno, povoljna cena najma je značajan faktor prilikom donošenja vaše konačne odluke. "Rent a car pretraživač" po principu zdrave konkurencije omogućava nalaženje najpovoljnije cene najma. Veliki broj rent a car kuća na jednom mestu olakšava poređenje cena, vozila i uslova najma kako biste najlakše pronašli rešenje koje vam odgovara. Omogućavamo pronalaženje rent a car kompanija u manjim gradovima ili na slabije dostupnim lokacijama u zavisnosti od specifičnosti vaše potrebe. "Rent a car pretraživač" ima transparentne cene, nema skrivenih ni dodatnih troškova. Rezervacije su potpuno besplatne. Otkazivanje ili izmena rezervacije takođe je potpuno besplatno. Osim redovne ponude, rent a car kompanije koje u tom momentu nude posebne ponude, popuste ili promotivne akcije lako su vidljive u posebnom delu portala.
Follow us on Foursquare
EUnet