| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Dragon rent a car

Adresa
Backa 29
Telefon
0606404244
E-mail
Votes
5
Visited
887
Oceni
5 glasova
DRAGON RENT A CAR BEOGRAD
CALL CENTAR: + 381 (0) 60 64 04 244
E-MAIL: office@dragonrentacar.com
www.dragonrentacar.com

Specijalni popust najam vozila za 18 eur/dan!!!

Dragon Rent a Car Beograd je renomirana firma specijalizovana za iznajmljivanje vozila u Beogradu, Srbija, sa visegodisnjim iskustvom. Nasa flota raspolaze sirokom gamom vozila od malih gradskih automobila do udobnih krstarica. Iznajmljivanje vozila u Beogradu je moguce u nasoj poslovnici kod sportskog centra Arena na Novom Beogradu, kao i na lokaciji aerodrom Beograd Nikola Tesla. Po zahtevu klijenata, moguca je usluga dostava vozila na adresu koju sami navedete.
Sigurno najjeftinije iznajmljivanje vozila u Beogradu. Iskoristite popust za online rezervacije (pogledajte sajt). Stalni korisnici imaju dodatne popuste. Posebne pogodnosti za dugorocne najmove.
Naš profesionalni kadar sa višegodisnjim iskustvom pomoći će Vam da napravite najbolji izbor vozila po najpovoljnijoj ceni. Beogradski rent a car Vam omogucava najam vozila u celoj Srbiji.
Komentari (4)
Ovime vam se jos jednom zahvaljujem na veoma poslovnom i srdacnom odnosu, prilikom iznajmljivanja, koriscenja i vracanja vaseg vozila koje sam koristio u Beogradu u januaru 2012godine. Preporucujem svima ovu mladu i zeljnu uspeha ekipu dovoljno stare beogradske firme.
Srecno, vas Dragan iz Sankt Petersburga
byGoran, februar 13, 2012
Do kada vazi ova cena od 18 evra?
byZorica, februar 9, 2012
Sve pohvale za ljubaznost i profesionalizam!!!
byDragan, februar 5, 2012
Zaista najbolji rent a car u Beogradu!
Rezultati 1 - 4 of 4
Follow us on Foursquare
EUnet