| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

PVC stolarija

Telefon
062312299
E-mail
Votes
19
Visited
1788
Oceni
19 glasova
PVC stolarija
PVC stolarija, PVC prozori, vrata, roletne,komarnici,sestokomorni profili. Prevoz, isporuka i ugradnja. Sigurno i kvalitetno- PVC Inzinjering.
Komentari (8)
byBilly, juni 12, 2014
Pre svega povoljni i korektni.
Preporučujem svakom.
bynesa, april 4, 2014
odlicna firma, kvalitet je bio na nivou,odnos isto tako. jedino sto treba da se ceka.
vlajda imaju puno posla...
Nasla sam ovu firmu preko Interneta i jako jako sam zadovoljnai i imnala sam srece sto sam njih nasla. Za svaku pohvalu!
byMilan, decembar 17, 2012
Srdjan sam upoznao i vise su nego korektni. Svaka cast momci i naravno, od mene svaka preporuka.
Pre par godina, odradio sam PVC prozore u stanu - nažalost, nisam imao ni od koga preporuku, i na kraju je ispalo da sam uposlio ove diletante. Nemam reči da opišem o koliko nesposobnim i nekvalitetnim ljudima se radi: tupavi gazda firme je uspeo da pogrešno zapamti koliko prozora treba da se otvara na levu a koliko na desnu stranu, na ugradnju je poslao dvojicu balavih primitivaca i nesposobnjavkovića koji su nam prašinom i šutom bukvalno prekrili čitav stan, a tek kreatura koju su poslali da odradi finalno gitovanje, i način na koji je to pokušao da radi, je posebna priča. Tada mi je već prekipelo, pa sa toga izbacio, i morao dovesti (i naravno platiti) svog molera da odradi taj deo posla. Mimo svega toga, ispostavilo se da su roletne očajno urađene (lajsne neće uopšte da se slažu jedna na drugu kako treba, nego se izvitopere i moraju se rukom dovoditi u red), a što je najgore upravo smo primetili da jednom prozoru čitavom dužinom gornje ivice ima rupa širine par milimetara - očigledno prozor nije bio učvršćen kako treba, tako da se okvir pomerio od otvaranja, pa ću na proleće morati opet da angažujem svog molera da to krpi. Nisam konfliktna osoba, i znam da svako ko radi može i da pogreši, tako da obično pokušavam da razumem, i pređem preko neke greške, čak i na svoju štetu, ali sada mi je iskreno žao što ovima nisam zatezao za plaćanje, ili što nisam zvao tržišnu inspekciju, ili šta već. Navikao sam već da u ovom gradu ima svakakvih majstora, ali ovako nešto stvarno nikad ranije u mojih 40 i nešto godina nisam doživeo.
byMarko, maj 3, 2011
Koristio sam usluge Pvc Inzinjering firme usluga je
ok i mogu preporuciti ovu firmu onima koji planiraju
da ugrade Pvc stolariju.
byDobrica, maj 31, 2010
Ko da nije nas sajt vec da su ga radili stranci. Ako bi i usluga bila ko inostranska onda bi bilo fine :)
byDragoslav, maj 31, 2010
Moja preporuka je PVC jer je jeftiniji a na ovom sajtu je ok ponuda.
Rezultati 1 - 8 of 8
Follow us on Foursquare
EUnet