| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

invekta

Adresa
Kopaonička 31
Telefon
011/2399-145
Fax
011/2399-151
E-mail
Votes
1
Visited
1059
Oceni
1 glas
invekta
nvekta je posvećena pružanju kompletnog paketa usluga, znanja i servisa svim pravnim licima koja imaju potrebu za profesionalnim vođenjem objekta.
Invekta je specijalizovana za pružanje stručnih i visokokvalitetnih usluga u oblasti facilty management-a. Naš sistem rada oslobađa korisnika svake brige vezane za održavanje objekata. Usluge koje pružamo mogu biti isporučene pojedinačno ili kao integrisana rešenja. Integrisane usluge kombinuju sve Vaše potrebe za uslugama u jedinstveno rešenje gde jedna oblast usluga podržava druge oblasti usluga obezbeđujuci efikasnost i optimizaciju.
Sa klijentovog gledišta po ovladavanju sinergije između usluga koje smo kreirali dobija se efikasnost troškova u organizaciji, a u skladu sa sporazumom i zahtevima kupca.
Profesionalni odnos prema poverenim obavezama, stručnost i iskustvo u radu spojeni sa treninzima osoblja obezbeđuje da klijent dobije uslugu vrhunskog kvaliteta.
Kada naručite Invekta uslugu dobijate partnera posvećenog pružanju najefikasnijeg načina za tretiranje Vaših potreba za profesionalnim uslugama održavanja objekta.
Zato se razlikujemo od drugih i na taj način možemo da Vam ponudimo bolju uslugu.
Komentari (1)
bynesa, april 4, 2014
ja sam koristio njihove usluge ciscenja, zadovoljan sam
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet