| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Istrebljivac

Adresa
Studentska 9
Blok
4
Telefon
011 630 34 69
E-mail
Votes
2
Visited
1125
Oceni
2 glasova
Istrebljivac
Osnovna delatnost firme Istrebljivač je sprovođenje mera sanitarne zaštite, odnosno mera DDD-a (dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije) koje predstavljaju najznačajnije opšte mere za sprečavanje i suzbijanje zaraznih bolesti. Razlog našeg postojanja je velikoj potrebi za poboljšanje zdravlja ljudi i kvaliteta života. Štetni mikroorganizmi, insekti i glodari su pretnja našem zdravlju i zdravlju našeg okruženja.
Pružamo kompletne stručne usluge sanitarne zaštite, kao i savetodavne i ostale srodne usluge vezane za sanitarnu zaštitu, u skladu sa HACCP standardima.
Koristimo najkvalitetnije uvozne ekološke preparate neškodljive za ljude i kućne ljubimce


Uspešno obavljamo poslove sanitarne zaštite u velikom broju objekata različitih namena, kao što su: privatni stanovi, stambene zgrade, ugostiteljski objekti svih kategorija, hoteli, poslovni i industrijski objekti svih namena, škole, zdravstveni objekti, objekti i sredstva javnog prevoza, javne površine i objekti za smeštaj i držanje životinja.
Nakon pregleda Vašeg objekta ili poslovnog prostora predložiti ćemo Vam optimalan i ekonomičan vid održavanja ili sanacije.
Naše višegodišnje iskustvo i veliki broj zadovoljnih klijenata, najbolja su garancija da ćemo rešiti svaki vaš problem iz oblasti ekološko-sanitarne zaštite na optimalan način.
Komentari (1)
bynesa, april 4, 2014
ima dosta firmi i pojedinaca koji se bave sa ovim poslom.
Rezultati 1 - 1 of 1
Follow us on Foursquare
EUnet