| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

MojStomatolog

Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 84
Blok
29
Telefon
0628490787
E-mail
Votes
6
Visited
746
Oceni
6 glasova
Stomatološka ordinacija MojStomatolog stavlja akcenat na brzu i kvalitetnu uslugu koja prati najnovija dostignuća savremene stomatologije. Kao tim visoko obrazovanih stručnjaka iz oblasti stomatologije preuzimamo brigu da svoje pacijente uputimo u stanje njihovog oralnog zdravlja. Mi smo tu da Vam, uz profesionalan i kompetentan stav, predočimo i obezbedimo kompletan stomatološki tretman po najvišim standardima. Poznato nam je da se ne radujete poseti stomatologu, ali ako se stvori relaksirajuća atmosfera, možemo govoriti o stvaranju Vašeg pozitivnog iskustva. MojStomatolog je ordinacija gde ćete pored vrhunske usluge uživati u opuštenoj atmosferi i poseta stomatologu više neće biti problem za Vas.
Komentari (5)
Nemam naviku da ostavljam preporuke na internetu, ali sam u ovom slucaju morala napraviti izuzetak. Malo je reci da je ordinacija cista i uredna. Takodje, osoblje je i vise nego ljubazno i veoma voljno da mi odgovori na sva moja pitanja. Ukratko - sve moje pohvale i preporuke!!!
bySpartanac, decembar 11, 2015
Nije mi baš svejedno kada idem kod stomatologa, ali kad idem u mojstomatolog, mnogo lakše podnosim tremu i strah. Pristup im je odličan i ulivaju veliku dozu pouzdanja. Maksimalno se trude da im svaka intervencija bude bezbolna. Odlični saveti i precizna i jasna objašnjenja su mi mnogo olakšali da se odlučim za intervencije koje normalno ne bih ni pomišljao da uradim. Pored svega toga, napokon mi je neko objasnio kako treba da perem zube.
byPejakovic, avgust 2, 2015
Imam samo reci preporuke za ovu ordinaciju. Osoblje je strucno, pazljivo i nadasve ljubazno.

Svaka cast!!!
Uredna, čista, sređena ordinacija i ljubazno osoblje. I najvažnije, strpljiv i odgovoran doktor.
Samo pohvale za strucnost, ambijent i ljubaznost osoblja. Samo tako nastavite!
Rezultati 1 - 5 of 5
Follow us on Foursquare
EUnet