| Napravite nalog
Powered by Core Design

Adresar

Stomatološka Ordinacija - Dental Care

Adresa
Nehruova 51a / lokal 43
Blok
44
Telefon
2285250
E-mail
Votes
26
Visited
1738
Oceni
26 glasova
Pružamo širok asortiman stomatoloških usluga, pritom stavljajući akcenat na stručnost i savremenu i kvalitetnu opremu. Posebnu pažnju pridajemo tome da uz ljubaznost i besprekorne uslove Vašu posetu zubaru pretvorimo u prijatno iskustvo.

Posle besplatnog pregleda i dijagnostike zajedno sa Vama pravimo detaljan plan lečenja. U slučaju specifičnih usluga obezbedićemo Vam u najkraćem roku pregled od strane nekog od naših saradnika specijalista.

Naše radno vreme je prilagođeno potrebama pacijenata. Naravno, naročito u hitnim slučajevima, spremni smo da Vam izađemo u susret i zakažemo pregled u neko drugo vreme - slobodno nas kontaktirajte!

Na kraju, ne i najmanje važno, uvek nam je zadovoljstvo da odgovorimo na Vaša pitanja, kao i da Vas posavetujemo u vezi sa prevencijom problema.

Ordinacija se nalazi u prizemlju Tržnog centra "Kula" u bloku 44 u Novom Beogradu. Tržni centar je smešten između Doma zdravlja i pijace, u neposrednoj blizini Tržnog centra "Piramida".

Radno vreme: pon-pet: 13-20h, sub: 10-15h
Komentari (4)
byDubravka, avgust 5, 2014
Ljubazne, strucne i vrlo prijatna atmosfera za svakog ko zna sta je strah
byElojd, oktobar 14, 2011
Doktorke su jako fine, stvaraju pacijentu prijatnu atmosferu, a sto je najbitnije - odlicno obavljaju svoj posao. Preporucujem!
bycfhucwgt, oktobar 8, 2010
htsdjo etioeksjyadm, [url=http://ankublsugwuh.com/]ankublsugwuh[/url], [link=http://tcvawupbukov.com/]tcvawupbukov[/link], http://khtakfhehdvy.com/
byNikola, oktobar 8, 2010
Jako sam zadovoljan uslugom!
Rezultati 1 - 4 of 4
Follow us on Foursquare
EUnet