Poslednje poruke na forumu

Ekološka svirka 21. juna u bloku 70
sreda, 18 juni 2008

mt_ignore:krshGrupa entuzijasta zabrinutih za čovekovu okolinu upriličiće 20. i 21. juna u Beogradu dvodnevni festival, kojim želi da skrene pažnju na problem zagađenja reka.

"Rekologija je ideja koja nastoji da nizom multiumetničkih manifestacija sa edukativnim sadržajem ukaže na problem smeća na rekama" kažu organizatori.

Prvog dana festivala, biće održana izložba fotografija Đubre na reci, a drugi dan će biti obeležen nastupima grupa Figlio di Puttana, GrupaKaoTakva, Dž Dž, Sajsi i Krš.

Đubre na reci biće postavljeno u prostorijama opštine Savski venac, koja je i pokrovitelj ove izložbe, a svirke zakazane za naredni dan održaće se na novobeogradskoj obali Save, u subotu u 17:30h na platou ispred splava Gusar u bloku 70.

"Prostor za promociju svojih programa i rada imaće i druge ekološke organizacije, koje će upoznati prisutne sa aktuelnim ekološkim problemima i razvojnim tendencijama na polju rešavanja ovakvih vrsta problema u svetu i u našoj zemlji" navodi se u saopštenju organizatora.

"Svrha ove akcije je da probudi svest građana grada Beograda i Srbije koji svojim nemarnim ponašanjem zagađuju životnu sredinu", kažu rekolozi.

Iza festivala stoji "grupa entuzijasta, ljubitelja reke, umetnika, članova POD Teatra i Centra za podršku, unapređenje i promene (CPUP)".

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo