Poslednje poruke na forumu

Elitni teniski kompleks u Dr. Ivana Ribara
ponedeljak, 08 februar 2010

Teniski kompleksPogledajte nacrte budućeg kompleksa koji će se nalaziti iza naselja "Dr. Ivan Ribar" na Novom Beogradu. Ranije se pisalo o početku gradnje kompleksa "Đoković", a sada su se pojavili i detaljni prikazi ovog sportskog centra. Radi se o dva spojena placa od skoro 40 hiljada kvadratnih metara na kojoj "Family Sport" planira izgradnju teniskog centra i više pratećih uslužnih objekata kao što su hotel, restorani, prodajni prostor i drugo.

Planovi za ove placeve podrazumevaju izgradnju zgrada niže spratnosti, odnosno prizemlje i još tri sprata. Sam sportsko-rekreativni centar imaće otvorene i zatvorene terene, kao i tenisku arenu kapaciteta oko 5.000 gledalaca za održavanje međunarodnih turnira. Posle duže pripreme arhitektonski studio "Articons" predstavio je izgled budućeg kompleksa kroz veoma zanimljive rendere.

DEMANTI: Naknadno je "Family sport" ove fotografije ocenio kao neautentične i neovlašćene. Otac drugog reketa sveta, Srđan, izjavio je da porodica i preduzeće "Family sport" nemaju veze sa objavljenim modelima i podacima, dodajući da je grafički prikaz kompleksa neko uradio bez njihovog ovlašćenja. Isto je potvrdio i Srđanov brat Goran.
– To je samo jedno od 50 rešenja o kojima smo na ovaj ili onaj način razmišljali – istakao je Goran Đoković za "Politiku".

Arena ĐokovićArena ĐokovićArena Đoković

(Izvor: Politika, Beobuild, foto: Articons)

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Радно време Управе општине Нови Београд
  • Изложба Весне Зарев у Блок галерији
  • На радост малишана одржана предускршња инклузивна радионица
  • Управа градске општине Нови Београд због ускршњих празника неће радити oд петка до понедељка, од 14. до 17. априла 2017. године
  • У новобеоградским „Павиљонима“ откривена биста сликару Павлу Никитовићу Нику

Trenutno na TV-u

TV uživo