Poslednje poruke na forumu

FIST - FDU od 13. do 15. novembra 2009 .
petak, 13 novembar 2009

FISTU periodu od 13. do 15. novembra na Fakultetu dramskih umetnosti će se održati peti Festival internacionalnog studentskog teatra- FIST 05. FIST je festival koji su inicirali i koji iz godine u godinu kreiraju i organizuju studenti FDU-a. I ove godine FIST 05 u svom fokusu ima određeni društveni problem. Glavna tema i ključni pojam ovogodišnjeg festivala je problem pop elitizma, kako ga je FIST ekipa definisala.

Kroz glavni takmičarski program FIST-a 05, koji ove godine sačinjavaju četiri predstave - "Amnezijski dani polarnih noći" u izvođenju pozorišnog fakulteta Janaček muzičke akademije, (DIFA JAMU) iz Brna, Češka; "Pogled unazad", u izvođenju lutkarskog smera akademije izvođačkih umetnosti (DAMU) iz Praga; "Kolekcija", Nacionalne akademije pozorišnih i filmskih umetnosti "Kristo Sarafov" (NATFIZ) iz Sofije, Bugarska; i "Doreen Watson" Nacionalne pozorišne akademije iz Kopenhagena, Danska - predstavićemo publici rad najpoznatijih evropskih pozorišnih akademija. Takođe, van takmičarskog programa, biće odigrane i predstave "Džonatan" Akademije za vizuelnu umetnost iz Jerusalima, Izrael i "Zimsko cveće" koje je nastalo kao koprodukcija Festivala Internacinalnog Studentskog Teatra i pomenute akademije iz Izraela koja je sa predstavom "Ljudska priroda" osvojila gran-pri FIST-a 04.

Detaljan raspored glavnog programa pogledajte na slici ispod (klik):

Uz prateće izložbe publika će biti u prilici da pogleda brojne zanimljive i kreativne projekte koji sačinjavaju off program festivala, među kojima izdvajamo muzički program:

Petak, 13. novembar
20:30-22:30
BSSX DJs (bass.exe)

22.30 – 23.30
Mister Baishon

Subota, 14. novembar
20:30-23:30
Philly Pee, DJ nastup

Nedelja, 15. novembar
00:00 do 03:00
Šatra ispred FDU/foaje ispred scene Mata Milošević (u slučaju lošeg vremena)
ZAVRŠNA ŽURKA
Camaro Kids uz podršku Felony Flats

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Радно време Управе општине Нови Београд
  • Изложба Весне Зарев у Блок галерији
  • На радост малишана одржана предускршња инклузивна радионица
  • Управа градске општине Нови Београд због ускршњих празника неће радити oд петка до понедељка, од 14. до 17. априла 2017. године
  • У новобеоградским „Павиљонима“ откривена биста сликару Павлу Никитовићу Нику

Trenutno na TV-u

TV uživo