zmaj sa save
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #30 poslato: 07. Септембар 2009, 15:02:35 » |
|
e ajde da napravimo biciklisticku inicijativu,da se skupimo i da svi zajdeno krenemo od bloka 70a do ostruznickog mosta
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08. Септембар 2009, 08:56:53 zmaj sa save »
|
Sačuvana
|
ma vazno je belyati u dobrom drustvu uz pivo i ziku
|
|
|
Zoran Valuta, zvani Kiza
Full Member

|
 |
« Odgovor #31 poslato: 07. Септембар 2009, 18:02:50 » |
|
Daleko, bre...bolje negde na pivo...i da se deremo ispred prodavnice "ua, zli pešaci!! ua, rupe na stazama!! ua, Majkl Džekson!!"
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
-'Alo, bre, Kecmane, bre, u redu je, bre...mrš, bre, deco u pi**u materinu!! -Smiri se, Zorane, deca su to...
|
|
|
zmaj sa save
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #32 poslato: 09. Септембар 2009, 08:43:49 » |
|
e ajde da napravimo onda okupljane na okretnici izmedju bloka 70 i 70 a na okretnici, ima dobra trafika imaju i vopi.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #33 poslato: 09. Септембар 2009, 16:54:33 » |
|
Radovi na nadvoznjaku kod Geneksa se privode kraju, staza je izasfaltirana, sto je dobra vest kako za pesake tako i za bicikliste.
Postojece biciklisticke staze takodje treba redovno odrzavati jer je to jedan od uslova za bezbednu voznju.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zmaj sa save
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #34 poslato: 09. Септембар 2009, 21:33:45 » |
|
naravno leela ali je problem na savskom nasipu sto se neodrzavaju i sto poesaci idu po njima sto je i razumljivo jer je deo trotoara pretvoren u biciklisticku stazu......nadam se da neko iz opstine nekda obice i ovaj forum i ove teme..... pozdrav svim bicklistima iz blokova
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #35 poslato: 19. Септембар 2009, 18:32:05 » |
|
Danas je odrzana rekreativna biciklisticka voznja "Biciklom do zdravlja" u organizaciji biciklistickog kluba "Crvena zvezda" i rekreativnog biciklistickog kluba "Cici bajk", a pod pokroviteljstvom opstine "Novi Beograd".
Uz ucesce 276 biciklista svih uzrasta, vozilo se od bloka 70 do Ostruznickog mosta i nazad. Po zavrsetku voznje, odrzano je takmicenje u voznji izmedju cunjeva, a neki od biciklista su dobili i zanimljive nagrade.
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #36 poslato: 19. Септембар 2009, 20:56:57 » |
|
Pozdrav Mirjani koja je iz centra grada dosla da provoza krug sa nama iz blokova 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zmaj sa save
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #37 poslato: 21. Септембар 2009, 10:29:30 » |
|
e leela i ja sam iz blokova ps pozovi sledeci put kada bude trebalo da se vozi,ja vozim svako vece od 17;45-19 od bloka 70a do ostruznice i nazad i ivketa ce mo da zovemo,pozdrav i tebi i mirjani i svika koji voze bajs
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ivke
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 21. Септембар 2009, 10:40:53 » |
|
hehe, ali ja produzim i malo posle mosta i odem do Jakova  Leela, hvala jos jednom sto kacis fotke
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #39 poslato: 21. Септембар 2009, 13:01:38 » |
|
Ivke, nema na cemu. Evo jedne slike sa salasa Stremen od prosle subote - islo se, naravno, na dva tocka 
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ivke
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 21. Септембар 2009, 13:34:05 » |
|
Pa dotle i mi idemo. Tu popijemo pivce ako imamo zivaca da sacekamo kelnera (jer radi jedan kelner za sve ove stolove i konje), pomazimo najlepseg konjica - Kapetana i onda nekako nazad 
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #41 poslato: 21. Септембар 2009, 20:48:28 » |
|
E da, Kapetan  Super je ta turica do salasa, nekih 15km, a i salas je lepo uredjen. Ima li jos predloga na temu: kuda u rekreativnu voznju?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
billa
Newbie

|
 |
« Odgovor #42 poslato: 22. Септембар 2009, 11:56:33 » |
|
Ima, ima...ja sam pre oko mesec dana napravila turu do bojcinske sume tj. kafane "KOLEBA". isla sam nasipom do Stremena , kroz Jakovo, Boljevce do Progara. Ukupno sam od 61.bloka do Progara i nazad presla oko 62km. U kolebi mozete lepo da se osvezite i skupite snagu za nazad. Tura je za preporuku.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
leela
Newbie

|
 |
« Odgovor #43 poslato: 22. Септембар 2009, 14:04:25 » |
|
Billa, zahvaljujem se na preporuci. Nadam se da ce biti jos predloga za nas rekreativce - nema razloga da ne iskoristimo sve prednosti postojecih staza i kraja u kome zivimo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zmaj sa save
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #44 poslato: 23. Септембар 2009, 09:18:53 » |
|
ma ja idem nasiopom pa cesto skrenem i odem do ledina,to je onaj novi put sto je spojen sa nasipom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|