Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije

6627 poruka u 492 tema- 1310 članova - Poslednji član: JR
Stranice: [1] 2 3 4
Štampaj
Autor Tema: Novi park u bloku 63!  (Pročitano 15523 puta)
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« poslato: 10. Новембар 2008, 12:06:26 »

U bloku 63 između severnog i južnog dela (odmah iza maxija) ovih dana se počelo sa izgradnjom nečega. Kažem nečega jer po našem starom običaju nema nikakve table na kojoj bi pisalo šta i ko gradi, samo je ograđena ogromna zelena površina. Radnici kažu da grade park, ajde da im verujemo. Mada mi nije jasno onda što posekoše sva stabla, ko da u parku ne treba da bude drveća
Molim?
« Poslednja izmena: 10. Новембар 2008, 12:55:23 admin » Sačuvana

Trinny
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #1 poslato: 10. Новембар 2008, 13:54:47 »

i ja sam se to pitala pre par dana... zasto nema table? moze biti da rade taj dugo ocekivani parkic... bilo bi mnogo lepo da je to stvarno tako! Ajde videcemo uskoro... ako krenu sa nekim tablama, sve ce nam biti jasno! :-(
Sačuvana
CICKO
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #2 poslato: 10. Новембар 2008, 21:18:15 »

BILO BI LEPO DA SAZNAMO STA SE RADI U BLOKU 63 ALI I U BLOKU 62 NA TOM ISTOM PROSTORU JE OVIH DANA OSVANULA OGRADA I OZNAKA DA FRMA BALKAN NESTO RADI ALI NEMA DRUGIH DETALJA?DA LI NEKO ZNA?
Sačuvana
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #3 poslato: 10. Новембар 2008, 21:26:10 »

Pokušaću da saznam uskoro.
Do tada, klikni na ovu sliku, ona je u okviru nekog predizbornog letka pred lokalne izbore prošle godine ubacivana u sandučiće od strane tadašnje (a i sadašnje) opštinske vlasti. Čisto da znaš šta možeš da očekuješ.

* skica.jpg (123.74 KB, 684x368 - pregledano 449 puta.)
Sačuvana

CICKO
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #4 poslato: 10. Новембар 2008, 22:12:27 »

HVALA TI ZA OVU FOTKU,MADA JE DOSTA STARA JER NEMA NI IMO CENTRA UCRTANOG A IZ OSTALOG SE DA VIDETI DA BI ONO U 63 BLOKU TREBAO DA BUDE PARK A ISTO TAKO I U 62 BLOKU ZA STA SAM PITAO.JEL POD JAVNI OBJEKTI SE PODRAZUMEVAJU SKOLE, VRTICI...?JOS JE OSTALA POVRSINA KOD KOZARE (GDE DOLAZE LUNA PARKOVI)DA SE ODREDI STA CE BITI.
Sačuvana
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #5 poslato: 11. Новембар 2008, 10:00:47 »

Ovi u 63. bloku svako drvo posekoše. Užas! Muka mi je i da pogledam sad tamo.
Izgleda da oni pod park (ako uopšte grade park) ne misle na zelenu površinu već betonske terene, šta li?
Sačuvana

The_carobnjak
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #6 poslato: 11. Новембар 2008, 14:29:29 »

Pre par dana poceo je sa izgradnjom veliki park koji ce se prostirati duz cele povrsine njive izmedju severa i juga bloka 63.
Park ce biti opremljen svim rekvizitima koji ce deci omoguciti bolju zabavu, a ostalima ce omoguciti kvalitetniju bleju. Smeško
Radovi teku regularno, tako da se zavrsetak posla ocekuje za 90-tak dana od pocetka gradnje, odnosno, planirano je da park bude zavrsen krajem januara. Smeško
Eto, konacno, blok ce dobiti jedan veliku uredjen park.
Smeško
P.S. A sto se tice toga sto su posekli svo drvece, to je jer ce se zasaditi jos veca kolicina drvoreda, samo kultivisanijeg, kako bi sve to bilo mnogo lepse.
Kroz koji dan cu da skeniram skicu parka, pa cu vam je proslediti, da vidite kako izgleda.
Meni se dopada.

Sačuvana
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #7 poslato: 11. Новембар 2008, 15:24:32 »

Razmenio sam par mejlova sa pomoćnikom predsednika Opštine Milošem Hetlerovićem.
Ukratko stvari stoje ovako:
U toku su pripremni radovi za izgradnju parkova koje gradi Direkcija za gradsko građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. Sve je to u okviru projekta koji je počeo prošle godine.
Očekuje se narednih dana da Direkcija dobije dozvolu za izvođenje glavnih radova pa će tada Opština objaviti detalje projekta i budući izgled parka.
Table sa obaveštenjem o gradilištu još nisu postavljene i ukazali su Direkciji na to.
Seča stabala je bila neophodna, postoji određena gradska komisija koja utvrđuje potrebe za sečom stabala i na osnovu njihovog zaključka je to i urađeno.
Sačuvana

CICKO
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #8 poslato: 11. Новембар 2008, 23:39:38 »

DRAGO MI JE DA JE TO IPAK PARK.A DRUGI DEO MOG PITANJA STA JE SA SA PROSTOROM U BLOKU 62 KOJI JE OVIH DANA TAKODJE OGRADJEN I POSTAVLJENE TABLE GP BALKAN,OCIGLEDNO DA CE NESTO VRLO BRZO POCETI DA SE RADI ALI STA?
Sačuvana
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #9 poslato: 11. Новембар 2008, 23:49:07 »

Isto važi i za taj prostor. Ovo je sve nezvanično, za par dana bi trebalo da se objave detalji projekta i budući izgled parkova. Mada vidim da The carobnjak vec ima skicu, bilo bi super ako nam je dostavi pa da je objavimo pre opstinskog sajta
Smeško
Sačuvana

CICKO
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #10 poslato: 11. Новембар 2008, 23:53:46 »

SUPER,A ZAISTA BI BILO LEPO DA NAM OSTAVI SKICU.HVALA NA ODGOVORU.
Sačuvana
beket
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #11 poslato: 13. Новембар 2008, 21:24:42 »

eh, laknulo mi je kad sam ovo procitala...
danima gledam s prozora sta rade, danima mi zuji testera sve do 16. sprata i nikako da ukapiram sta rade> poravnali teren, posekli neku gomilu zbunja i drveca (neke i ostavili, cak obezbedili), a sad dovlace kamione sveze zemlje...
Sačuvana
beket
Newbie
*

Pogledaj profil
« Odgovor #12 poslato: 15. Новембар 2008, 21:29:05 »

aktuelno vidjenje s prozora: zasad grade samo brda i doline, park se ne nazire... treba docekati tih planiranih tri meseca pa da vidimo sta nam spremaju...
btw, ne svidja mi se sto sve tako ogradili, ljudi vise nemaju precice do busa itd.
Sačuvana
ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #13 poslato: 17. Новембар 2008, 12:22:44 »

Definitivno je park, postavljena je tabla sa informacijom o izvođaču radova (izvođač Komgrad iz Subotice, podizvodjač Beomarking iz Beograda). Nažalost nema skice kako će izgledati park.
I na toj tabli piše da je u pitanju blok 36 Ljutko
Sačuvana

ivke
Administrator
Hero Member

Pogledaj profil WWW
« Odgovor #14 poslato: 19. Новембар 2008, 12:30:17 »

Konačno se pojavila nekakva skica u današnjem blicu

Citat: blic
Oba parka izgledaće identično samo što se površinski razlikuju. Prvi je na jednom hektaru, a drugi je manji, oko šest hiljada kvadrata odnosno, nešto više od pola hektara. Udaljeni su samo 500 metara jedan od drugog, pa će znatno oživeti ovaj kraj. Osim sadržaja za decu, naće se i po neki kutak mira za odrasle. Parkovi će imati savremeni sistem za navodnjavanje i biće osvetljeni, a imaće i neke specifičnosti. Naime u jugozapadnom delu parkića će ostati slobodni travnjaci za sedenje, piknik, čitanje, po ugledom na Evropu gde se ležerno i opušteno sedi na zelenim površinama u parkovima. Ovaj, prilično siv i tmuran blok će tako dobiti zaista potrebna mesta za igru i opuštanje.

"prilično siv i tmuran blok" - koji tard im ovo napisa Ljutko

* zelene-oaze-x.jpg (93.7 KB, 470x245 - pregledano 395 puta.)
« Poslednja izmena: 19. Новембар 2008, 13:06:57 iva » Sačuvana

Stranice: [1] 2 3 4
Štampaj
Prebaci se na: