Blokovi - Novi Beograd - Forum

Blokovi => Oglasi => Temu započeo: makimakichan 25. Октобар 2017, 15:40:54Naslov: Stan na dan Novi Beograd
Poruka od: makimakichan 25. Октобар 2017, 15:40:54
Pozdrav, bavim se izdavanjem stanova vec skoro dve godine i volela bih da promovisem svoje stanove. Naime kako bih pospesila prodaju sam se prikljucila agenciji za izdavanje, ali stan na dan Novi Beograd mogu i da promovisem nezavisno od njih posto su to ipak moji stanovi i bitno mi je zbog prihoda da mi stalno budu puni, pa ako znate ikoga kome je potreban privremen smestaj ili mozda treba neko iz inostranstva da vam dodje mozete me kontaktirati... Dva stana u Jurija Gagarina imam, mnogo sam ulozila u njih da vrhunski izgledaju. Hvala unapred svima.  ;D
stan na dan Novi Beograd (http://www.apartmani-u-beogradu.com/)
 +381.63.322.092
 +381.64.637.0527


Naslov: Odg: Stan na dan Novi Beograd
Poruka od: LoveLife 30. Октобар 2017, 10:50:22
Pozdrav, zanima me samo da li znate ove čiji su apartmani Zemun (http://www.apartmani-u-beogradu.com/apartmani-zemun), vidim da je ista agencija, ali me zanima da li garantuju da su apartmani stvarno ovakvi kao na slikama? Čitala sam mnogo po netu da su ovo često prevare i da na kraju dođete u duplo manje i loše opremljene stanove, pa stvarno ne bih da mi se to dogodi. Možda nije idealno Vas da pitam, ali bar niste agencija, iako ste deo njih, pa mogu bar malo da se nadam da me nećete sto posto obrlatiti :)


Naslov: Odg: Stan na dan Novi Beograd
Poruka od: makimakichan 30. Октобар 2017, 10:55:13
E, časna reč u pitanju su stvarno vrh apartmani, govorim za sebe i u ime desetine kolega još koje poznajem što isto rade, mnogo vremena i truda ulažemo u apartmane i vodimo računa da budu uvek u dobrom stanju, čisti itd... Na slikama je uvek to TO... Ako ti treba u Zemunu stan tamo nemam svojih ali izdaje mi drugarica jedan pa mogu da ti ostavim njen kontakt u privatnim porukama... :)