Blokovi - Novi Beograd - Forum

Blokovi => Video & linkovi => Temu započeo: ATS selidbe 06. Јун 2018, 20:20:19Naslov: Selidbe Beograd
Poruka od: ATS selidbe 06. Јун 2018, 20:20:19
Selidbe Beograd (http://www.ats-selidbe.rs) je najstarija,registrovana agencija ove vrste koja se preko 24 godine uspešno bavi uslugama selidbe i transporta na teritoriji Beograda,Srbije i inostranstva.Selidbe Beograd su nasa specijalnost.

• Svojim dugogodišnjim poslovanjem i sa preko 14.000 odradenih selidbi,stekli smo veliki broj zadovoljnih klijenata.Agencija je osnovana 01.05.1994 godine,a pre toga se od 1991. godine bavila ovim poslom kao registrovano preduzece.

• Ukoliko su Vam potrebne selidbe stana ili kuce, selidbe poslovnog prostora ili kancelarije, kao i selidbe klavira, sefa ili vrednog stilskog nameštaja naši radnici ce taj mukotrpan posao obaviti umesto Vas.

• Svesni smo svih okolnosti koje prate jedan ozbiljan posao kakave su selidbe i sve one stresne situacije koje ga prate.

• Kvalitetna saradnja,sigurnost,efikasan savet i obostrano zadovoljstvo uspesnim poslom,podrazumeva da u potpunosti razumemo i uvazimo Vaše zahteve,što svakodnevo i cinimo.

? Nas imidž su jarko crveni kombinezoni sa belim slovima na ledima,sa ispisanim imenom i zaštitnim znakom agencije za selidbe.Oko struka vezujemo opasac jer nikad se ne zna,može da posluži prilikom nošenja težeg tereta.?
http://www.ats-selidbe.rs (http://www.ats-selidbe.rs)


Naslov: Odg: Selidbe Beograd
Poruka od: seibl 04. Јул 2018, 18:39:18
Nikada se nisam selio agencijom, ali nakon ove poslednje selidbe mozda i razmotrim, definitivno je naporno.