ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« poslato: 29. Децембар 2007, 17:04:41 » |
|
Hajde da vidimo kako glasa novobeogradska mladež. Glasajte odmah čak iako niste sigurni za koga ćete pošto je uključena opcija da možete da menjate svoj glas. Kako se vremenom budete predomišljali vi se vratite ovde i promenite, tako će biti zanimljivo posmatrati kako se menja raspoloženje u zavisnosti od toka kampanje. Svim članovima foruma je dozvoljeno glasanje, uklučujući i maloletne.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bata corlaja
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 29. Децембар 2007, 22:53:30 » |
|
Ja glasao, za koga drugog nego za Marjana Risticevica. Covek koji je doterao traktorom kutije sa potpisima za kandidaturu u skupstinu Srbije je pravi covek za naseg predsednika. I covek stvarno zna kako se vodi predizborna kampanja u Srbiji.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bata corlaja
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 30. Децембар 2007, 13:24:20 » |
|
Popusio bih ti ali vidim da si ti dao glas Velji, a on bas ne voli da mu bilo ko pusi
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BadMan
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 30. Децембар 2007, 14:15:21 » |
|
Kume, nece ti ovo istrazivanje pomoci na kladionici...
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odgovor #5 poslato: 30. Децембар 2007, 14:38:34 » |
|
Provalio si me za kladionicu... moram ovog puta da im pokažem, na parlamentarnim su me Dag i Ćorlaja ponizili. A povodom toga što mislite da sam glasao za Velju, samo da napomenem da je glasanje apsolutno anonimno, niko (ni admin) ne moze da vidi kako je ko glasao. I brate, na forumu se ovih dana priča samo o felaciju (Karleuša, Marjan, Velja), aj prekinemo, preterali smo.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bata corlaja
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 30. Децембар 2007, 23:14:24 » |
|
Blokovi.com su prerasli sami sebe, treba krenuti sa novim projektom shenjepu.com
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01. Јануар 2008, 13:22:43 » |
|
Od 9 glasova niko za Tomu. Vidim ja da necu imati mnogo koristi od ove ankete u kladionici. Niste kvalitetna fokus grupa.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bamboocha
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 03. Јануар 2008, 16:39:46 » |
|
Odavno sps nije imao kvalitetnog kandidata! Treba da svi glasamo za njih, pa da mozemo opet lepo da se borimo protiv sistema, kao sto su to stariji radili! Svi su ih pljuvali, ali i glasali za njih! Ako mi uspe, ponovo okupljam Cokule! Duh revolucije mora da se vrati! Ova tranzicija smara! Koji ce meni kurac otvorana granice, kad nemam ni za kartu do Pristine Crveni misevi i Srusicemo Tiranu ima opet da se ori iz zvucnika!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odgovor #9 poslato: 03. Јануар 2008, 16:46:46 » |
|
Bez zajebancije mislim da će Mrkonjić biti treći. Prvi krug i jeste trka za treće mesto pošto je jasno ko će ići u drugi krug.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bamboocha
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 03. Јануар 2008, 16:50:36 » |
|
Pa, realno, za koga da glasaju usijane glave, kao sto so mi? Radikali su picke bez Seselja, a Ceda nije dovoljno lud! Ovo ostalo su sve neki mediokriteti!
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
srdjan
Newbie

|
 |
« Odgovor #11 poslato: 04. Јануар 2008, 14:33:32 » |
|
Ispravka - nije Marjan, vec MarIjan Risticevic.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odgovor #12 poslato: 04. Јануар 2008, 14:40:27 » |
|
Jeste li sigurni? Na sajtu opštine inđija čiji je bio predsednik donedavno stoji bez "i"?
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ivke
Administrator
Hero Member

|
 |
« Odgovor #14 poslato: 04. Јануар 2008, 14:52:05 » |
|
OK, izmenjeno. Izgleda da ješić (bog ga ubio zbog rhcp) ne zna kako mu se zove desna ruka u vladavini tim selom.
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|