Aj ovde cu, da ne pravi sad svako svoju temu. Ili da mali iva napravi neku pod temu, pa da se tamo svako solo predstavi. (Sta sam sad reko?)
Elem
Bojan aka. Bo_JAH a moze i Shole (tako me zovu ovi drugari ovde)
Ovo Bo_JAH mu dodje nesto kao umetnichko. Vrsta umetnosti: muzika :]
Ukratko: nekada reggae bend (lead vocal), trenutno cross over bend (cross-over metala, hopa, funka, josh po nechega). Uloga u bendu: m.c. (za one koji ne znaju, m.c. je skracenica za
master of ceremony.
Pored pevanja u bendu, "pevam" (chitaj m.c.-ujem) i uz d.j.-eve :] Vrsta muzike: drum'n'bass.
Moze se pomenuti i dvogodishnja "karijera" basite u bendu za vreme srednje skole, u periodu 96-ta do 98-ma. Te srachunah sad da se ja mlatim sa tom muzikom 10-ak godina.
Odluchih da sve to zaokruzhim i nekom diplomom iz oblasti muzike , te upisah pod stare dance (chitaj punim 28 u decemru) Visoku Elektrotehnicku Skolu, smer za audio i video tehnologije (kombinacija tehnichkog i umetnichkog fakluteta). Nemoguce je posvetiti se skroz i zvuku i videu (televizija i kompijuterske animacije), te cu se ja okrenuti vise ka zvuku, i koliko budem mogao animaciji. Mozete onda ocekivati da me vidite potpisanog na nekoj seriji, reklami, animaciji, mozda i nekom filmu, ili ozvuchavanju nekog koncerta, a mozda i kao snimatelja (pa i producenta nekog muzickog albuma). Jeste da ovo sad zvuchi mozhda i pretenciozno, ali kad se bolje pogleda svuda tu ima zvuka da se radi. Otom potom ... :]
Imam odredjenih pretenzija i ka kutjnoj produkciji, samo ce to da pricheka i neka znanja iz shkole. Pretpostavljam da ce tu drum'n'bass uzeti prvo mesto, mada, ko zna. Otom potom ... :]
Vishe rekreativno nego profi, zanimam se web-om i web dizajnom, a po malo i web programiranjem. Uglavnom Photoshop, Flash, Html, Css i mozda sitno neki php, mada ipak preferiram ovo prvo. Na kraju krajeva i ta cu znanja dopuniti u shkoli :]
Sad mi dajte toalet papir da se obrishem :]
Josh po neki info o meni, kao i najavu nekog nastupa, mozhete videti na:
www.myspace.com/mightybojah kao i na
http://reggae.co.yu/domaca-scena/mighty-bo_jah [tu je biografija na srpskom]
Evo vracam toalet papir i hvala :]
P.S. ako nekog zanimaju fotke, ima ih na spejsu
Respect!