Poslednje poruke na forumu

Grafiti majstori na IMT zidu
petak, 27 avgust 2010

IMT grafiti U nedelju 29. avgusta 2010. od 11 sati na IMT-ovom zidu preko puta bloka 70 održaće se internacionalni graffiti jam pod nazivom Meeting of Styles. Trideset graffiti umetnika iz Finske, Hrvatske i Srbije oslikaće ovaj zid koji već decenijama važi za zid sa najboljim grafitima u gradu.

Za ovaj simbol blokova je preko godinu dana trajala uporna borba nepoznatih grafitera pošto je bio prekriven bilbordima marketinške agencije "News Wall" a svaka njihova reklama bila išarana grafitima čim bi bila postavljena. Ovo je prvi graffiti jam na zidu od kada je konačno oslobođen od bilborda marta ove godine.

Istog dana u 22h zvanicni after party ovog događaja će se održati na brodu Povetarac gde će domaćini DJ Kaiah, DJ Mote i MC BoJAH ugostiti mnoge DJ-eve tako da će se pored standardnog drum 'n' bass zvuka puštati i breakbit, dubstep i hip hop.

Novo: Fotografije sa ovog događaja možete pogledati ovde.

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo