Poslednje poruke na forumu

Ljubav i drugi zločini - izložba
subota, 13 septembar 2008

izložbaIzložba povodom filma Stefana Arsenijevića "Ljubav i drugi zločini" otvorena je 12. septembra u Robnoj kući Beograd u Knez Mihajlovoj ulici. Na ovoj multimedijalnoj izložbi prikazani su delovi scenografije, kao i fotografije iz filma i one koje su tokom snimanja pravili direktor fotografije Simon Tansek iz Slovenije i scenograf Folker Sefer koji je poznat i po radu na velikom hitu "Čudesna sudbina Amelije Pulen". Posebno je zanimljiv zid sa ogromnom panoramom Blokova ispred koje posetioci mogu da se fotografišu. Atraktivna je i "soba za ljubljenje" glavnog junaka filma, kao i posebno opremljena prostorija za karaoke samo sa jednom pesmom, koja je lajt motiv ovog filma - "Besame mučo". Posetioci mogu da ostave utiske tako što će napisati grafit na specijalnom zidu ili napisati pismo nekome bilo kome iz ekipe filma pošto svi imaju posebno poštansko sanduče, nalik onima na ulazu svake blokovske zgrade. Izložbu možete posetiti do 22. septembra.
Blokovi.com su bili na otvaranju izložbe, pogledajte galeriju slika:

IMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpg
IMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpg
IMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpgIMG_7281_web.jpg

Premijera filma je u Sava Centru 17. decembra a poslednja vest je da je film ušao u uži izbor za nagradu Evropske filmske akademije.

Trejler za film:

(Foto - Velja)

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo