Poslednje poruke na forumu

"Ljubav i drugi zločini" Stefana Arsenijevića na Berlinskom festivalu
petak, 18 januar 2008

mt_ignore:LjubavPrvi dugometražni igrani film Stefana Arsenijevića, pod nazivom "Ljubav i drugi zločini", svoju svetsku premijeru imaće na festivalu u Berlinu u februaru ove godine. Film, u kome glavne uloge tumače Anica Dobra, Vuk Kostić, Feđa Stojanović i Milena Dravić, biće predstavljen u okviru programa Panorama na festivalu koji traje od 7. do 17. februara.
Radnja filma "Ljubav i drugi zločini" smeštena je na Novom Beogradu gde živi Anica, žena u kasnim tridesetim, nezadovoljna svojim životom, koja odlučuje da ukrade određeni novac i zauvek ode iz Srbije. Film je prati u jednom danu, od jutra do večeri, u kojem se oprašta sa ljudima, čini sitne osvete o kojima je maštala, govori ono što je oduvek želela i poklanja stvari koje ne može da ponese sa sobom. Sve ovo bi išlo po planu da joj tog dana mladić iz susedstva, deset godina mlađi od nje, ne izjavi ljubav.
Ekipu film upotpunili su scenograf Folker Šefer, koji je potpisao scenografiju filmova "Čudesna sudbina Amelije Pulen", direktor fotografije Simon Tanšek i montažer Andrew Bird.


Arsenijević o filmu:
Backstage snimci:Snimci linkovani sa makingofeuropa.net

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Радно време Управе општине Нови Београд
  • Изложба Весне Зарев у Блок галерији
  • На радост малишана одржана предускршња инклузивна радионица
  • Управа градске општине Нови Београд због ускршњих празника неће радити oд петка до понедељка, од 14. до 17. априла 2017. године
  • У новобеоградским „Павиљонима“ откривена биста сликару Павлу Никитовићу Нику

Trenutno na TV-u

TV uživo