Poslednje poruke na forumu

Multipleks bioskop u Blokovima
četvrtak, 27 decembar 2007

stersinemasPosle par nedelja probnog rada i uhodavanja od večeras je i zvanično otvoren najmoderniji multipleks bioskop u Srbiji. Kompanija Ster cinemas je otvorila u Delta City-u kompleks od šest bioskopskih dvorana sa ukupno 1200 mesta.
Na prostoru od 3.000 kvadratnih metara, zakupljenih u novom tržnom centru u bloku 67, smeštene su dve sale sa po 300 fotelja, dve sa po 200 i dve male sale sa po stotinak sedišta. Ster bioskopi se razlikuju od ostalih zahvaljujući primeni najnovijih tehnologija u zvučnim sistemima (Dolby theatre System & Extra Surround) koji omogućuju kristalno čist zvuk na svakom mestu u bioskopskoj sali. Velika prednost u odnosu na većinu domaćih sala su udobna, luksuzna sedišta sa velikim prostorom između redova, koji obezbeđuje poseban komfor i udobnost, bez potrebe da se bilo ko pomera sa svog mesta kako bi neko drugi prošao.
Projekcije će radnim danom trajati od podneva do ponoći, a vikendom i u prepodnevnim satima. Na repertoaru će biti filmovi svih domaćih distributera i u planu je da se program menja svake nedelje. Cena pojedinačne ulaznice je 280, grupne posete su 200 a ulaznice za invalide koštaju 150 dinara.

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo