Poslednje poruke na forumu

Pijaca organske hrane u bloku 44
petak, 29 juli 2011

Pijaca blok 44 Na nedavno renoviranoj pijaci u bloku 44 svakog drugog vikenda u mesecu biće organizovana pijaca organske hrane. Druga po redu pijaca organske hrane biće održana predstojećeg vikenda, 30. i 31. jula 2011, od 7 do 15 sati, na platou ispred pijace u Bloku 44, saopšteno je iz JKP "Gradske pijace".

Na pijacama organske hrane robu izlažu i prodaju sertifikovani proizvođači, a cilj manifestacije je promocija organske hrane, edukacija građana o važnosti zdrave ishrane, kao i ukazivanja na loše navike u ishrani. Nаmirnice proizvedene nа orgаnski nаčin sаdrže mnogo viši nivo hrаnljivih sаstojаkа, kаo što su proteini, vitаmin C i mnogi minerаli Zbog velikog interesovanja građana za prethodnu pijacu, koja je održana 9. i 10. jula, ubuduće će biti organizovana svakog drugog vikenda u mesecu.

(Foto: Laki, video: infobiro)

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo