Poslednje poruke na forumu

Tramvaji ne rade zbog "Terazija"?
nedelja, 19 avgust 2012

Prekid tramvajskog saobraćaja u Blokovima traje već tri meseca, iako je najavljeno da će trajati tačno 25 dana. U međuvremenu stanovnike Blokova do Ušća prevozi autobuska linija 7A, koja frekvencijom polazaka, ni približno ne nadoknađuje tri tramvajske linije koje su tuda išle.

Pokušali smo da saznamo datum uspostavljanja tramvajskog saobraćaja u Gradskom sekretarijatu za saobraćaj, ali nismo dobili konkretan odgovor već su nas uputili na Direkciju za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda. U međuvremenu je bivši predsednik opštine Novi Beograd, Nenad Milenković, na svom twitter nalogu otkrio razloge višemesečnog kašnjenja. Raspravljajući o projektu tematskog parka Terazija na Novom Beogradu, pomenuo je da se nova vlast "ne snalazi" ni sa tim, a ni sa ostalim projektima. Dalje navodi da Grad kasni sa radovima na kanalizacionoj mreži za "Terazije" i da to sprečava konačno pokretanje tramvajskog saobraćaja.

Nova opštinska vlast je inače iz iste partije kao i prethodna, ali se vlast praktično kompletno promenila posle unutarstranačkih smena u Demokratskoj stranci. Tako je i Milenković zamenjen bivšim vaterpolo reprezentativcem i dugogodišnjim saradnikom gradonačelnika, Aleksandrom Šapićem.

Nenad Milenković

 
< Prethodno   Sledeće >
Follow us on Foursquare
EUnet

Vesti iz opštine

  • Оглас за издавање места за постављање тезги за продају робе прикупљањем писмених понуда у оквиру сталне манифестације ГО Нови Београд „Пролећна манифестација“ у периоду од 10.04.2017. до 15.05.2017. године
  • Изложба Војислава Перовића у Блок галерији
  • Александру Шапићу додељено признање „Капетан Миша Анастасијевић“
  • Матровско дружење чланова Удружења за дечију и церебралну парализу Нови Београд
  • Обележена светска недеља борбе против глаукома

Trenutno na TV-u

TV uživo