Blokovi - Novi Beograd - Forum

Blokovi => Oglasi => Temu započeo: nenad 14. Март 2017, 11:40:59Naslov: Sigurnosna vrata
Poruka od: nenad 14. Март 2017, 11:40:59
TAL 2

Sigurnosna vrata TAL 2 izradjuju se u zidarskoj dimenziji 90x202 i 100x205 u beloj i braon boji.


ŠTOK

Dubine 10.5cm, debljine lima od 1.5mm napravljen je od čeličnog plastificiranog lima. Zbog pomenute dubine vrata se mogu montirati sa unutrašnje ili spoljne strane samog objekta nevezano za debljinu zida na koji se postavljaju jer vrata ne sadrže takozvane pervajz lajsne. Same sarke su neprimetne i sakrivene su unutar štoka sto ne dozvoljava podizanje vrata kada su zatvorena, tj. ne dozvoljava nasilno otvaranje i obijanje. Tako sakrivene šarke omogućavaju otvaranje vrata pod uglom od 120º, a pružaju i dodatnu sigurnost vratima u 3 tačke. Vrata se isporučuju sa prohromskim pragom koji ulazi u cenu samih vrata.

(http://www.alustolarijabeograd.rs/slike/sigurnosna-vrata/tal2-sigurnosna-vrata-bela.jpg)

KRILO VRATA

Vratno krilo debljine 1mm obostrano izradjeno je od čeličnog plastificiranog lima velike otpornosti. Sjajna termo i zvučna izolacija je izvedena sa papirno-stiropornim saćem, pri čemu debljina krila od 6.5cm zajedno sa štokom od 10.5cm pruža savršenu skladnost i maksimalna izolaciona svojstva. Dizajn krila nije ravan kao kod modela TAL 1 već sadrži reljefe u obliku četiri veća i dva manja pravougaonika, a uz sama vrata se dobija širokougaona špijunka čija je boja prilagodjena boji ostale opreme na vratima ( prag, kvake, brave ).

(http://www.alustolarijabeograd.rs/slike/sigurnosna-vrata/tal2-sigurnosna-vrata-braon.jpg)
BRAVA

(http://www.alustolarijabeograd.rs/slike/sigurnosna-vrata/tal2-sigurnosna-brava.jpg)

Brava sadrži kodirani cilindar uz koji se dobija 5 ključeva. Način zaključavanja je kao i kod modela TAL 1, dva šipa idu u gornji tj donji deo stoka a tri šipa izlaze iz same brave. Ova glavna brava poseduje i pomoćno zaključavanje kada se nalazite u stanu. Pomoćna ili dodatna brava sa unutrašnje strane sadrži leptir a sa spoljne cilindar sa 4 kodirana ključa i kao takva pruža dodatnu zaštitu i sigurnost jer zabravljuje vrata na dodatne 4 tačke, i kao takva najčešće se koristi kada ste u stanu ili pri kratkim izlascima iz istog. Štitnici, kvake cilindri su izradjeni u srebrnoj hromiranoj varijanti.

Pogledajte nas sajt: pvc i alu stolarija (http://www.alustolarijabeograd.rs/sigurnosna-vrata-tal-2.php)