Blokovi - Novi Beograd - Forum

Blokovi => Party => Temu započeo: ivke 11. Новембар 2006, 12:09:22Naslov: Šta se desilo na povetarcu - ostaje na povetarcu!
Poruka od: ivke 11. Новембар 2006, 12:09:22
Ma šalim se, pišite šta hoćete.
Meni je još uvek muka.
Evo, da se niko ne bi ljutio mogu da pišem samo o selebritiz koji su bili. Npr Katarina Žutić nije dominirala splavom kako je nekada umela, mada i dalje rispekt za Kaju (http://www.imdb.com/name/nm0958852/). I BS (http://en.wikipedia.org/wiki/Beogradski_Sindikat) ekipa je bila, ali ni oni nisu mogli da dođu do izrazaja od nas. Bilo nas je jebeno dvadeset. Tu se našao i sin profesora (http://galeb.etf.bg.ac.yu/~vm/politika.jpeg) kod koga su mi ostala 2 najteža ispita, mislim da mu je neko uzeo vizitku, sad ću moci da ga smaram za šesticu.
Eto - vi dodajte. Samo Ćorlaja nek pripazi, saznali smo da je njegova priča o dešavanjima sa povetarca već rasturila jednu b92 vezu :)
Odo da peglam.


Naslov: Re: Šta se desilo na povetarcu - ostaje na povetarcu!
Poruka od: Bo_JAH 12. Новембар 2006, 04:00:47

 Ma shta batice Kaja ... ahaha ... Kaja dolazi u Orange da svira ... Znate kakvu sestru imaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... aaaaaaaaaaaaaaaaa ... lepsha za 3 klase ... Pocele su polako da prichaju sa nama :) Ona Kaja ne ume da povezhe rechenicu kako spada :)


Naslov: Re: Šta se desilo na povetarcu - ostaje na povetarcu!
Poruka od: paparazzo 14. Новембар 2006, 21:13:07
Slike sa povetarca su ovde (http://picasaweb.google.com/mshuki/Povetarac) na Marijinom sajtu.